Ο Αντώνης Ρέμος επιστρέφει στο Nox

antonis-remos
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2022

Μετά την χαλάρωση των μέτρων, που όρισε η κυβέρνηση, κατά της Covid-19, ο Αντώνης Ρέμος και το ΝΟΧ μας περιμένουν από την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 και κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Ο Αντώνης Ρέμος με τις μοναδικές, γεμάτες συναίσθημα ερμηνείες του, με τα τραγούδια και τις μεγάλες του επιτυχίες έρχεται με ένα εξαιρετικό πρόγραμμα και μια σπουδαία παρέα εξαιρετικών μουσικών στο Nox. 

To Νοχ γεννήθηκε εκεί, όπου για πολλά χρόνια βρισκόταν η Ιερά Οδός, ένας από τους ιστορικότερους χώρους ψυχαγωγίας στην Αθήνα και φέρνει μια νέα εποχή στη ψυχαγωγία, εφάμιλλη με διεθνής χώρους, σύγχρονες υποδομές και τελευταίας τεχνολογίας οπτικοακουστικά μέσα. Με την υπογραφή του αρχιτεκτονικού γραφείου Kosmidis Architects στον σχεδιασμό του interior design, καθώς και του αρχιτεκτονικού γραφείου Oval Studio του Δημήτρη Ζούπα στον σχεδιασμό της πρόσοψης.

Ακόμη

-Με τις εικαστικές επιλογές του Βαγγέλη Καπόπουλου.

-Με τις γευστικές & δημιουργικές προτάσεις του βραβευμένου chef Άρη Βεζενέ, owner του Βirdman.

-Με την καλλιτεχνική ματιά του Γιώργου Λύρα.

-Με τις χορογραφίες της Chali Jennings.

-Με τη σκηνογραφία της Μαίρης Τσαγκάρη.

-Με ένα μοναδικό άρωμα που αναδύεται στο χώρο, σε συνεργασία με την εταιρία ESquare Aroma.

Μαζί του οι: Τάνιθα Μπρεάζου, Αντώνης Βλάχος, Λίνα Αλατζίδου, Χριστίνα Ράλλη, DJ Αντώνης Δημητριάδης, και live act από τον Σπύρο Μεταξά.

Info
NOX
Ιερά Οδός 18-20, Αθήνα
Τηλ. Κρατήσεων: 210 3411000
 

*** Το ΝΟΧ θα λειτουργεί ως αμιγής χώρος (covid free) υποδοχής πολιτών που έχουν εμβολιαστεί πλήρως και με τις δύο δόσεις του εμβολίου κατά του COVID-19, ή έχουν νοήσει εντός του τελευταίου εξαμήνου. Κατά την είσοδο των θεατών στο χώρο, θα γίνεται έλεγχος των απαραίτητων πιστοποιητικών ελέγχου ταυτοπροσωπίας, όπως αυτός έχει οριστεί από την κυβέρνηση.