Οι Motorama έρχονται στην Αθήνα

motorama
ΤΕΤΑΡΤΗ, 01 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Οι Motorama κατάγονται από το Rostov-on-Don της Ρωσίας και συνθέτουν ένα πρωτότυπο μουσικό κράμα που συνδυάζει post-punk, ποπ μελωδίες αλλά και στοιχεία από την ανεξάρτητη χορευτική σκηνή.

Οι Motorama, από τα πιο ενδιαφέροντα συγκροτήματα της post-punk μουσικής σκηνής, έρχονται στην Αθήνα για μία και μοναδική εμφάνιση την Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 στο Gagarin 205.

Οι Motorama κατάγονται από το Rostov-on-Don της Ρωσίας και συνθέτουν ένα πρωτότυπο μουσικό κράμα που συνδυάζει post-punk, ποπ μελωδίες αλλά και στοιχεία από την ανεξάρτητη χορευτική σκηνή. Με επιρροές από Joy Division, The Smiths, Lou Reed και ποπ καλλιτέχνες από τη δεκαετία του '70 και '80, οι Motorama έχουν εξελιχθεί σε ένα μοναδικό συγκρότημα, με μία αξιόλογη πορεία, έχοντας διαμορφώσει τη δική τους ηχητική ταυτότητα μέσα στα χρόνια. Ένωσαν τις δυνάμεις τους το 2005 και κατάφεραν σε σύντομο χρονικό διάστημα να εδραιώσουν τη θέση τους όχι μόνο στη μουσική σκηνή της πατρίδας τους, αλλά και να γίνουν ευρέως γνωστοί στην Ευρώπη, Λατινική Αμερική και Ασία. Το Σεπτέμβριο του 2018 κυκλοφόρησαν το αριστουργηματικό πέμπτο άλμπουμ τους με τίτλο «Many Nights», ενώ πολύ πρόσφατα δημιούργησαν τη δική τους δισκογραφική εταιρεία, που ονομάζεται «I'm Home Records».

Μαζί τους special guest οι De Ambassade (NL) 

Απόμακρα, ψυχρά τραγούδια για τη χαμένη αγάπη με έναν ξεχωριστό πειραματικό ήχο και στοιχειωμένα κούφια ολλανδικά φωνητικά ποτισμένα με αντήχηση κάνουν κάθε τραγούδι τους άμεσα αναγνωρίσιμο ως De Ambassade. Μετά την απροειδοποίητη κυκλοφορία του πρώτου τους single, το γκρουπ καλύφθηκε από μυστήριο, ενώ η ολλανδική σκηνή απαιτούσε περισσότερες κυκλοφορίες με το όνομά του. Ένα παιχνίδι σκιών σε ένα παραπέτασμα καπνού που διακοσμείται με vintage synths, δημιουργώντας μια ζοφερή ατμόσφαιρα που επικαλείται συναισθήματα κενού, δυστοπίας που αισθάνεται ιδιότυπα άνετα.

Info
Gagarin 205
Λιοσίων 205
Αθήνα, 104 45
Τηλ: 211 4112500
Τρίτη 7 Δεκεμβρίου 2021 
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20.00

Γενική Προπώληση: 18,00€
Προπώληση Εισιτηρίων online και τηλεφωνικά στο 11876
Σημεία Προπώλησης
Reload
Καταστήματα Wind
Ευριπίδης Βιβλιοπωλεία
Yoleni's Greek Gastronomy Center (Σόλωνος 9)
Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στο χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00)