Ατμόσφαιρα μπουάτ στην Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης

frunixou
ΤΕΤΑΡΤΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Στο θέατρο της οδού Φρυνίχου στην Πλάκα, του Θεάτρου Τέχνης, φιλοξενείται η τέχνη του τραγουδιού, μεταφέροντας μας στην ατμόσφαιρα των μπουάτ.

Η σκηνή της οδού Φρυνίχου του Θεάτρου Τέχνης στην Πλάκα, απέκτησε την αίγλη των παλιών μπουάτ, φιλοξενώντας τη φωνή του Θοδωρή Βουτσικάκη σε μια ατμοσφαιρική μουσική παράσταση με την καλλιτεχνική υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου. Μετά τη επιτυχία των πρώτων εμφανίσεων του Νοεμβρίου και χάρη στη θερμή υποδοχή του κοινού, η παράσταση «Στην οδό Φρυνίχου» επιστρέφει για 4 βραδιές.

Στην οδό Φρυνίχου, ο Θοδωρής Βουτσικάκης στην ερμηνεία, μαζί με τον Νεοκλή Νεοφυτίδη στο πιάνο και τον Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, ξεδιπλώνουν τη μαγεία τραγουδιών και αισθημάτων που επέλεξε η Λίνα Νικολακοπούλου για αυτήν την μουσική παράσταση. 

Η συνεργασία του Θοδωρή Βουτσικάκη με τη Λίνα Νικολακοπούλου ξεκίνησε το 2015 και μέχρι σήμερα μετρά πολλές και σημαντικές στιγμές, με κορυφαία την εμβληματική δισκογραφική σύμπραξη με τον βραβευμένο με Oscar Ιταλό συνθέτη Nicola Piovani, που έκανε όλους τους Έλληνες να τραγουδούν πως «Είναι Όμορφη η Ζωή».

Συντελεστές
Θοδωρής Βουτσικάκης, τραγούδι
Νεοκλής Νεοφυτίδης, πιάνο
Βασίλης Ραψανιώτης, βιολί
Λίνα Νικολακοπούλου, καλλιτεχνική επιμέλεια
Παναγιώτης Τερζής-Γιώργος Μιχαηλίδης, σχεδιασμός ήχου
Μαρία Βενετάκη, σχεδιασμός φώτων
Ευαγγελία Θωμάκου, Φωτογραφίες παράστασης
Αναστασία Ταμουρίδου – ARTos & Θέαμα, οργάνωση παραγωγής

Info
Τιμές εισιτηρίων 15 ευρώ κανονικό & 12 ευρώ μειωμένο
Προπώληση
Διάρκεια παράστασης: 100 λεπτά