Ο Aγιος Βασίλης χορεύει trance στο Blend

o-agios-basilis-xoreuei-trance-sto-blend

ΤΡΙΤΗ, 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Την Παραμονή των Χριστουγέννων, Djs από το εξωτερικό και φίλοι της house-trance μουσικής σκηνής, θα διασκεδάσουν μέχρι πρωίας στο Blend, στου Ψυρρή.

Λίγο πριν το τέλος του 2010, την Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου, στο Blend, guest Djs από το εξωτερικό και εκλεκτοί καλεσμένοι θα χορεύουν μέχρι πρωίας, σε μια βραδιά με dance μουσική και όμορφη, γιορτινή ατμόσφαιρα.

To κοινό θα αναλάβουν να προετοιμάσουν οι Christo A. και Steve με ένα μοναδικό back2back set up. O Christo A. έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές από ξένους Djs ( Τimo Maas, Guy Z, Martin Roth, Nick Warren) για την τεχνική του και για τον τρόπο που ξέρει να απογειώνει το κοινό με mainstream μουσικές επιλογές, ένω o Steve μέλος της γνωστής ομάδας «Hospital» θα αναλάβει το ρόλο να εκτοξεύσει την αδρεναλίνη στα ύψη με Deep tech sound ήχους.

Στη συνέχεια στα deck θα ανέβει ο Γερμανός guest Dj της βραδιάς, Martin Roth. O παραγωγός και remixer μεγάλων επιτυχιών των Τiesto, Paul Van Dyk και Van Buren, έρχεται στην Αθήνα για ένα μοναδικό set up για τους λάτρεις της house και trance μουσικής, ένα μοναδικό dj set από τον resident του ministry of sound που έχει κατακτήσει την κορυφή με remix του και το 2008 στέφθηκε με την κορώνα των καλύτερων, μαζί με τον Eric Prydz και Dedmaus5.

Στη συνέχεια, θα ανέβει στα decks μέχρι το πρωί, ο Βρετανοκαναδός Captain Theo, o οποίος με το γνωστό του progressive tech/trance style, για το οποίο τον έχει αγαπήσει η νύχτα της Αθήνας, θα ανεβάσει την ένταση στα ύψη.

Πληροφορίες: Blend, Αριστοφάνους 11 Ψυρρή, 210 6122259, στις 11.30 μ.μ., είσοδος 50 ευρώ (με ανοιχτό bar), 20 ευρώ (με ένα ποτό).