Γιορτάζουμε live ανήμερα των Φώτων στο Gazarte Roof Stage

gazarte
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Μετά από τις sold out εμφανίσεις του σε διαφορετικά venues της Αθήνας, ο μουσικός και δημιουργός Φώτης Σιώτας μας καλεί σε μία ιδιαίτερη συναυλία, την ημέρα της γιορτής του - Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου, ανήμερα των Φώτων- στην στολισμένη και φωτεινή ταράτσα του Gazarte.

Καλεσμένοι στην γιορτή του οι φίλοι του Φοίβος Δεληβοριάς, Ιουλία Καραπατάκη, Σταμάτης Αναστόπουλος.

Στην «ανατολή» της νέας χρονιάς, ο Φώτης και η μπάντα του γιορτάζουν και υποδέχονται στη σκηνή τρεις φίλους καλλιτέχνες, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ιουλία Καραπατάκη και τον Σταμάτη Αναστόπουλο που θα τραγουδήσουν μαζί του.

Λίγο πριν κυκλοφορήσει ο δεύτερος προσωπικός δίσκος του «Δύο Λάθη», σε στίχους του Θοδωρή Γκόνη, ο Φώτης Σιώτας μαζί με τον Δημήτρη Τσεκούρα στο μπάσο, τον Κλέωνα Αντωνίου στην κιθάρα, τον Κωστή Κωστάκη στην χαβάγια και τον Γιώργο Φουντούκο στην κλασική κιθάρα, καταλαμβάνουν τη σκηνή του Gazarte για να μας παίξουν νέα και παλιά τραγούδια.

Με όχημα τα δύο πρώτα singles από τον επικείμενο δίσκο του, «Το Ράγισμα», που έχει ήδη αγαπηθεί, αλλά και το «Ξεχασμένα Δάκρυα», ο Φώτης Σιώτας ενορχηστρώνει ένα διαφορετικό λαϊκό άκουσμα με αναφορές στην παγκόσμια folk τραγουδοποιΐα και ιδιότυπο χιούμορ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει καινούργια, ακυκλοφόρητα τραγούδια του και επιλεγμένα γνωστά κομμάτια από τα «Δεύτερα», το album με το οποίο ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Θοδωρή Γκόνη. Φυσικά, δε λείπουν οι μουσικές επισκέψεις σε τραγούδια άλλων δημιουργών που έχει ερμηνεύσει με επιτυχία στο παρελθόν και έχουν χρωματιστεί από το προσωπικό του ύφος. 

Κωνσταντίνος Ζιργκάνος
Info
Φώτης Σιώτας
Πέμπτη 6 Ιανουαρίου
Gazarte
Ώρα Έναρξης: 21.00
Τιμή εισιτηρίου: Γενική είσοδος: 12€
Προπώληση: viva.gr