Η Νατάσσα Μποφίλιου ζωντανά στο Vox

natassa-mpofiliou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 24 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022.

H προπώληση για την παράσταση των Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμου Ευαγγελάτου ξεκινάει στις 27 Δεκεμβρίου στη viva.gr.

Δύο χρόνια μετά από την τελευταία φορά που εμφανίστηκε live σε κλειστό χώρο, η Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της, ανεβαίνει από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου και κάθε Σάββατο για περιορισμένες παραστάσεις  μαζί με την εξαιρετική μπάντα της στη σκηνή του ανανεωμένου VOX, για να παρουσιάσει επιτέλους την ιδανική εκδοχή της αγαπημένης πλέον «Εποχής του Θερισμού».

Τα τραγούδια της «Εποχής του Θερισμού» και όλες οι μεγάλες επιτυχίες θα παρουσιαστούν με τις σκηνικές συνθήκες που ονειρεύτηκε η αγαπημένη καλλιτεχνική τριάδα, σε μια ηλεκτρισμένη παράσταση γεμάτη πάθος, έμπνευση, ανατροπές και συγκίνηση, με τη σκηνοθετική υπογραφή του Άγγελου Τριαντάφυλλου.

«Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε ευγνώμονες βαθιά για τον τρόπο που αγκαλιάσατε το νέο μας δίσκο και τον αναδείξατε ως τον πιο ευπώλητο της  χρονιάς, αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Ανυπομονούμε για τα επόμενα. Είμαστε έτοιμοι για το 2022!». Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος

Δημιουργούμε μαζί την αφίσα των παραστάσεων της Νατάσσας Μποφίλιου
Η Νατάσσα, ο Θέμης και ο Γεράσιμος σας προσκαλούν να στείλετε φωτογραφίες που να σχετίζονται με την ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΣΜΟΥ ΕΔΩ ως τις 5/1 και να πάρετε μέρος στη σύνθεση της νέας αφίσας των παραστάσεων τους. Mε την αποστολή τους, δίνετε την άδειά σας να γίνει η φωτογραφία σας στοιχείο της τελικής αφίσας.

Info
Από το Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2022
VOX
Ιερά Οδός 16
Τηλ. κρατήσεων: 210.3475900
Ώρα έναρξης: 22.00
Τιμές εισιτηρίων: A ζώνη 30€, Β ζώνη 25€, Γ ζώνη 20€, bar 15€

Η αγορά εισιτηρίου περιλαμβάνει τη θέαση του προγράμματος, για την οποία η αγορά ποτού δεν είναι υποχρεωτική. Οι θεατές μπορούν να κάνουν κράτηση σε κάθε τραπέζι όσες θέσεις επιθυμούν λαμβάνοντας υπόψη τους, ότι αν δεν αγοράσουν ολόκληρο το τραπέζι θα κάθονται μαζί με άλλους. Για όσους πελάτες επιθυμούν να καταναλώσουν ποτά ή αναψυκτικά, θα υπάρχει τιμοκατάλογος στα τραπέζια. Το στήσιμο του χώρου έχει γίνει σύμφωνα με τις οδηγίες της υγειονομικής επιτροπής. Οι θεατές πρέπει να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης. Οι ανήλικοι θεατές έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self-test).