Το 7ο Athens Tattoo Expo επιστρέφει στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι

athenstattooexpo
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2023

Στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου.

Το ραντεβού είναι πια καθιερωμένο και πολυαναμενόμενο. Για τρεις μέρες, στις 10, 11 και 12 Νοεμβρίου, οι καλύτεροι tattoo artists της Ελλάδας συναντιούνται με τους λάτρεις της τέχνης του tattoo στο Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ στο Γκάζι και στήνουν μία  ολοζώντανη γιορτή στην οποία διασταυρώνονται η τέχνη, ο πολιτισμός και η προσωπική ταυτότητα του καθενός. 

Γιατί μπορεί παλαιότερα τα tattoo να θεωρούνταν μια μορφή προσωπικής επανάστασης και εξέγερσης, σήμερα όμως έχουν εξελιχθεί σε έναν ισχυρό τρόπο αυτοέκφρασης και σε μια μορφή τέχνης που ξεπερνά κάθε πολιτισμικό όριο. 

Το 7ο Athens Tatoo Expo συνιστά μία καθηλωτική εμπειρια, καθώς η αφρόκρεμα των Ελλήνων tattoo artists της Ελλάδας κάνουν ακόμη και live tattooing αναδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο της τέχνης τους. Μεταμορφώνουν το ανθρώπινο δέρμα σε ζωντανό καμβά και στήνουν μία “ζωντανή” γκαλερί γεμάτη από μοναδικές ιστορίες, σχέδια και σύμβολα που αντικατοπτρίζουν το προσωπικό ταξίδι του καθενός.

Αυτό το ραντεβού όσων αγαπούν την τέχνη, την αισθητική και την κουλτούρα του tattoo τα έχει όλα: καλλιτέχνες/καλλιτέχνιδες-είδωλα, χρώματα, σχέδια, Tattoo Contests, Dj sets, Live Bands, Art Exhibition Experience, Game Rooms, Graffiti Show, Bike and Skate Show, Body Painting Show Acrobatics.

4ο Barber Expo- Εκεί όπου η παράδοση συναντά το στυλ

Από το Φεστιβάλ δε λείπει το 4ο Barber Expo με 20 από τα πιο γνωστά barber shops της Ελλάδας να ακονίζουν τα ψαλίδια τους συμμετέχοντας δυναμικά στη διοργάνωση με περίπτερα, διαγωνισμούς, σεμινάρια και φυσικά live barbering!

Η τέχνη του barbering είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό κούρεμα καθώς μετατρέπει τα μαλλιά σε έργα τέχνης: είναι μια αντανάκλαση πολιτισμού και ιστορίας, ένα πάντρεμα της παράδοσης με το μοντέρνο. Τα τελευταία χρόνια γνωρίζει μεγάλη άνθηση στην Ελλάδα και όροι όπως Slick Back, Pompadour και Razor Faded είναι πλέον ευρέως διαδεδομένοι. Δεν δεν είναι τυχαίο πως κάθε γειτονιά έχει πλέον από ένα barber shop, όπου οι κουρείς εκφράζουν τη δημιουργικότητα και την ικανότητά τους να δημιουργούν κοψίματα ακριβείας, περίπλοκα σχέδια, αλλά και απρόσμενες αποχρώσεις. 

Το κεφάλι του κάθε πελάτη γίνεται καμβάς και τα χέρια τους εργαλεία καλλιτεχνικής έκφρασης που δημιουργούν ιδιαίτερα και εξατομικευμένα στυλ. 

Κοινωνική ευαισθησία του Athens Tattoo Expo

Και φέτος το Athens Tattoo Expo δείχνει έμπρακτα την κοινωνική του ευαισθησία στηρίζοντας από την πρώτη μέρα της δημιουργίας του το έργο του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)!

Μέσω της ενέργειας Star Your Body, ο επισκέπτης κάνοντας ενα Tattoo απο επιλεγμένα σχέδια αστεριών, βασισμένα στο «Αστέρι της Ευχής», ενισχύει με το 100% του αντιτίμου τον οργανισμό. Έτσι ένα tattoo που συνδυάζει σχέδιο και νόημα, συμβάλει στην εκπλήρωση της ευχής ενός παιδιού.

®Το 7ο BALCAN THESSALONIKI TATTOO CONVENTION είναι γεγονός!

 Μετά από μία παύση, το Balcan Thessaloniki Tattoo Convention επιστρέφει δριμύτερο 8, 9 & 10 Δεκεμβρίου στον εκθεσιακό χώρο της ΔΕΘ με περισσότερες δράσεις, καλλιτέχνες, διαγωνισμούς για τους tattoo lovers της Βόρειας Ελλάδας και όχι μόνο.

Info
7ο ATHENS TATTOO EXPO
10, 11 & 12 Νοεμβρίου
Παλιό Αμαξοστάσιο ΟΣΥ, Γκάζι

Μέρες & Ώρες: Παρασκευή 14:00 – 23:00, Σάββατο  11:00 - 23:00, Κυριακή   11:00 - 22:00
Τιμή Εισιτηρίου
10€ ημερήσιο  20€ Τριήμερο.
Συμπεριλαμβάνονται και τα 2 events
Προπώληση