Με την Έλσα και την Άννα στο σχολείο

me-tin-elsa-kai-tin-anna-sto-sxoleio
ΠΕΜΠΤΗ, 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

Η Έλσα και η Άννα, από το Παγωμένο Βασίλειο, είναι από τις αγαπημένες φιγούρες των παιδιών.

Η Έλσα και η Άννα, από το Παγωμένο Βασίλειο, είναι από τις αγαπημένες φιγούρες των παιδιών. Τα πρόσωπα των δύο αδερφών και των άλλων παραμυθένιων χαρακτήρων από την ομώνυμη ταινία βρίσκονται σε μπλουζάκια, σημειωματάρια, κύπελλα, στυλό, σχολικά σακίδια και σε μια ποικιλία από παιδικά είδη και παιχνίδια. 

Στα μικρά αρέσει να περιτριγυρίζονται από αντικείμενα με τις γνωστές τους ηρωίδες. Στα κορίτσια αρέσουν οι δύο αδερφές, τις μιμούνται στα παιχνίδια τους και θέλουν να έχουν τα παραμυθένια ρούχα τους και τις μαγικές ικανότητές τους. 

Το λογότυπο του Frozen Kingdom και οι εικόνες από την ταινία είναι σήμα κατατεθέν σε πολλά παιδικά προϊόντα. Η Έλσα και η Άννα παίζουν με τους μικρότερους, ενόσω τα παιδιά προσχολικής ηλικίας αλλά και τα μεγαλύτερα, που είναι ήδη μαθητές, θέλουν το δωμάτιό τους να είναι επιπλωμένο σαν το Παγωμένο Βασίλειο ή να έχουν σχολικά είδη από τη δημοφιλή σειρά.

Οι κατασκευαστές παιδικών σακιδίων πλάτης ακολουθούν επίσης τις τάσεις της μόδας και τις προτιμήσεις των μικρών παιδιών. Η Έλσα και η Άννα είναι από τα πιο αγαπημένα και περιζήτητα μοτίβα, τόσο από μικρούς όσο και από μεγαλύτερους μαθητές. 

Τα θεματικά σακίδια πλάτης, που σχετίζονται με το Frozen Kingdom, είναι διαφορετικά, ανάλογα με τον τύπο και το σκοπό. Στο εμπορικό δίκτυο υπάρχουν διαθέσιμα μοντέλα, κατάλληλα για μικρά παιδιά από την ηλικία του νηπιαγωγείου, καθώς και τσάντες για μαθητές δημοτικού και άνω.  

Απόλυτη επιτυχία αποτελούν τα τρισδιάστατα σακίδια με την Έλσα και την Άννα. Είναι κατασκευασμένα από ύφασμα με αδιάβροχη επικάλυψη, πάνω στο οποίο υπάρχουν οι φιγούρες των δύο ηρωίδων. Μερικές από αυτές τις τσάντες έχουν φιγούρες από άλλους χαρακτήρες του παραμυθιού, όπως του Όλαφ. Σχεδόν όλα τα μοντέλα έχουν αρκετά διαχωριστικά και τσέπες για σχολικά είδη, κουτί τροφίμων και μπουκάλι νερού.   

Τα σύγχρονα σακίδια είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά, έχουν στεγανούς και ρυθμιζόμενους ιμάντες και ανατομική πλάτη, για να είναι άνετα για τα παιδιά, που ακόμα αναπτύσσονται. Οι ακόμα πιο σύγχρονες νέες παραλλαγές έχουν μπροκάρ λεπτομέρειες και κομψό σχεδιασμό.   

Τα μοντέρνα σακίδια είναι κατασκευασμένα από βαμβάκι ή πολυεστέρα, με στοιχεία PVC, για να τα κάνουν πιο ανθεκτικά και εύκολα στη μεταφορά. Επίσης, είναι από υφάσματα που αναπνέουν και δεν επιτρέπουν τις διαρροές υγρών. Ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των καλών σακιδίων είναι το εργονομικό σχήμα, καθώς η υγεία των παιδιών είναι το πιο σημαντικό. Το κάτω μέρος πρέπει να είναι σταθερό, για να συγκρατεί τα σχολικά βιβλία και τετράδια.   

Καλό είναι το μοντέλο να είναι πολυλειτουργικό και, εκτός από το σχολείο, τα παιδιά να μπορούν να χρησιμοποιούν την τσάντα σε εκδρομές, στην κατασκήνωση ή στα αθλήματα. Τα μεγαλύτερα παιδιά θέλουν να έχουν μια θήκη για φορητό υπολογιστή, τη δυνατότητα τοποθέτησης κλειδιών ή πρόσθετων κιτ. Επίσης σημαντικό είναι οι γονείς να μπορούν να καθαρίζουν εύκολα το σακίδιο.  

Τα σετ που περιλαμβάνουν παιδικά σακίδια πλάτης με επιπλέον αξεσουάρ της ίδιας σειράς προτιμώνται ευρέως ως δώρο. Αυτά μπορεί να είναι μια τσάντα ταξιδιού ή μια πάνινη τσάντα για αθλητικό εξοπλισμό. Επιπλέον, υπάρχουν σχολικά είδη, όπως χάρακες, μολύβια και στυλό, γόμες, ετικέτες ακόμα και ρούχα κλπ. Τα μικρά χρειάζονται κουτιά τροφίμων, σκεύη, μπουκάλια που και αυτά έχουν το λογότυπο Fozen.

Τα κορίτσια μπορούν να είναι ακόμα και στο σχολείο μαζί με την Έλσα και την Άννα, με τη βοήθεια του κατάλληλου ρουχισμού. Εκτός από τα όμορφα πολύχρωμα μπλουζάκια με αυτούς τους χαρακτήρες, στα παιδικά καταστήματα μπορείτε να βρείτε διάφορα μοντέλα αθλητικών παπουτσιών, κάλτσες, τιάρες, φουρκέτες, χτένες και πολλά άλλα αξεσουάρ που επιθυμεί και χρειάζεται κάθε μικρή κυρία.

Τα κορίτσια, που είναι θαυμάστριες της Έλσας και της Άννας, χαίρονται να έχουν έπιπλα που θα μετατρέψουν το παιδικό τους δωμάτιο σε ένα μαγικό μέρος για παιχνίδι και μελέτη. Εκτός από θεματικά σακίδια, ρούχα και αξεσουάρ, το παιδικό κατάστημα KIDSBOX διαθέτει και αυτά. Εδώ θα βρείτε κομοδίνα, συρταριέρες, ράφια, κρεβάτια, κρεμάστρες τοίχου και άλλα λειτουργικά αντικείμενα με την επωνυμία Fozen.

Τα έπιπλα είναι κατασκευασμένα από υλικά υψηλής ποιότητας, επιπλέον είναι εξαιρετικά ελκυστικά και λειτουργικά. Τα χρώματα και τα πρόσθετα στοιχεία που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με τα πρότυπα ασφάλειας. 

Φωτογραφίες: kidsbox.gr