Το πλήρες πρόγραμμα του Athens Con 2023 προβλέπεται ακόμη πιο θεαματικό

athenscon1jpg
ΠΕΜΠΤΗ, 09 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Στο Athens Con στις 1,2 & 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Τae Kwon Do.

Κυκλοφόρησε πια η πλήρης λίστα των καλεσμένων και των δραστηριοτήτων που θα παρουσιαστούν φέτος στο Athens Con στις 1,2 & 3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Τae Kwon Do, στη μεγαλύτερη έκθεση κόμικς, βιβλίων, τηλεόρασης, σινεμά και βίντεο games που συμβαίνει στη χώρα μας.

Φέτος, στη λίστα των επίσημων καλεσμένων, μεταξύ άλλων περιλαμβάνονται οι ηθοποιοί  Eric Roberts & Elias Toufexis, οι  βραβευμένοι σκιτσογράφοι Greg Cappulo, Adam Kubert, Cary Nord και πολλοί άλλοι, οι οποίοι θα συζητήσουν με τον κόσμο για τα μυστικά της δουλειάς τους, αλλά θα υπογράψουν και αυτόγραφα και θα φωτογραφηθούν μαζί σας!

Παράλληλα σε όλο τον χώρο του σταδίου (8.500 τ.μ.), θα έχετε τη δυνατότητα για άλλη μια φορά να γνωριστείτε και με 90 Έλληνες σκιτσογράφους-εικονογράφους και τις δουλειές τους, να βγείτε φωτογραφίες μπροστά σε σκηνικά από διάσημες ταινίες, να αγοράσετε καινούριες κυκλοφορίες από βιβλία, κόμικς, συλλεκτικά αγάλματα και φιγούρες και επιτραπέζια παιχνίδια όλων των ειδών, μαζί με αποκλειστικά συλλεκτικά αντικείμενα που θα κυκλοφορήσουν, μόνο για την έκθεση. Όλα αυτά ενώ ταυτόχρονα θα τριγυρνάνε γύρω σας πάνω από 100 cosplayers με τις περίτεχνες στολές τους, εμπνευσμένες από όλο τον κόσμο των σούπερ ηρώων και των αγαπημένων σας χαρατήρων από τις πιο γνωστές σειρές και ταινίες.

Ξεχωριστή θέση για φέτος θα έχει και η έκθεση για τα 80 χρόνια της Finos Films με τη συνεισφορά 13 Ελλήνων καλλιτεχνών.

Όλα αυτά το τριήμερο 1-3 Δεκεμβρίου στο γήπεδο του Tae Kwon Do, το οποίο έχει πολύ εύκολη πρόσβαση ενώ προσφέρεται και δωρεάν parking, έξω από το γήπεδο.

Εισιτήρια στο athenscon.gr