Ξεκινάει η εβδομάδα Black Friday στο Glami

glami
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Δείτε τις προσωποποιημένες shopping lists του GLAMI και απολαύστε μια stress-free εμπειρία αγορών σε καλές τιμές.

Για τη φετινή Black Friday εβδομάδα που ξεκινά σήμερα και θα ολοκληρωθεί την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday), το GLAMI, η ευρωπαϊκή πλατφόρμα αναζήτησης μόδας με παρουσία σε 13 χώρες, επέλεξε να σας βοηθήσει με τις προσωποποιημένες λίστες αγορών που θα κάνουν ακόμη πιο εύκολη, γρήγορη και ασφαλή τη διαδικασία αγορών. Σε ένα χαοτικό ηλεκτρονικό «σύμπαν» προσφορών, το GLAMI.gr διασφαλίζει μία stress-free εμπειρία αναζήτησης μόδας μέσα από μοναδικά εργαλεία (user-centric approach) όπως η έξυπνη κατηγοριοποίηση που βασίζεται στην τεχνολογία Τεχνητής Νοημοσύνης και την αναζήτηση βάσει εικόνας. Με μία προσεγμένη λίστα από εκατοντάδες e-shops και ένα ευρύ μεγεθολόγιο που περιλαμβάνει από XXS έως 6XL, το GLAMI αποτελεί και φέτος την πιο value for money πλατφόρμα αγορών μόδας για όλους!

Έφτασε η Black Friday week για αγορές μόδας
Η υπερ-εξατομίκευση της πλατφόρμας του GLAMI βοηθά τους χρήστες να περιηγηθούν στο χαώδες τοπίο του ηλεκτρονικού εμπορίου και να λαμβάνουν αποφάσεις αγορών πιο γρήγορα, ενώ οι προσωποποιημένες προτάσεις προϊόντων προσαρμόζονται στις προτιμήσεις κάθε χρήστη, χωρίς να χρειάζεται να ανατρέξετε σε όλο τον κατάλογο της πλατφόρμας. Απολαύστε την πιο «εξυπνη» περιήγηση στο GLAMI.gr και ανακαλύψτε στοχευμένες λίστες αγορών για...

Την πολυάσχολη superwoman
Ντυθείτε έξυπνα και μείνετε on budget. Βρίσκεστε διαρκώς σε κίνηση για να τα προλάβετε όλα και παράλληλα θέλετε να «χτίσετε» το προσωπικό σας στιλ. Διαλέξτε το αγαπημένο σας κομψό φόρεμα που θα τραβήξει τα βλέμματα συνδυάζοντας τέλειο στιλ, άνεση και προσιτή τιμή. Περιηγηθείτε στην ποικιλία σχεδίων, μεγεθών και χρωμάτων στις τσάντες, εξερευνήστε επώνυμες συλλογές από brands όπως Michael Kors, Guess ή Calvin Klein και βρείτε την επόμενη it bag σας. Ένα ζευγάρι μοντέρνα δερμάτινα μποτάκια είναι τέλεια για τον πιο δροσερό καιρό και μπορούν να φορεθούν για κάθε περίσταση. Το Βlack Friday είναι επίσης η ιδανική ευκαιρία να αποκτήσετε κοσμήματα και ρολόγια που αποπνέουν κομψότητα - ανακαλύψτε προσφορές σε brands όπως Fossil, Swarovski και Pandora που θα μετατρέψουν το αξεσουάρ σε προσιτή πολυτέλεια. Τέλος, ένα μάλλινο παλτό παραμένει απαραίτητο για έναν ζεστό και stylish χειμώνα.

Τους «ψαγμένους» του στιλ
Κατανοούμε την ανάγκη σας για ποιοτικές και οικονομικές επιλογές σε ρούχα και αξεσουάρ. Ένα νέο μπουφάν και παλτό προσφέρει πάντα ανανέωση –δοκιμάστε ένα μακρύ puffer jacket για ζεστό και άνετο στιλ χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία. Επιλέξτε το νέο σας κομψό μάλλινο πουλόβερ μέσα από μια μεγάλη ποικιλία ποιοτικών υλικών όπως κασμίρ, αλπακά ή μοχέρ – και αν δεν είστε σίγουρες τι σας ταιριάζει καλύτερα, εμπιστευθείτε τον οδηγό του GLAMI βάσει του δικού σας σωματότυπου. Οι shopping bagsπαραμένουν must αφού η απόκτηση μιας ποιοτικής τσάντας θα σας «λύσει» τα χέρια στην καθημερινότητα. Το ίδιο και τα διαχρονικά άνετα sneakers – εμπνευστείτε από τα πιο δημοφιλή sneakers για το 2023 από brands όπως adidas Superstar, Nike Air Force ή New Balance 327. Όσο για τα super άνετα αθλητικά ρούχα, γνωρίζουμε πως η αγορά αθλητικών ειδών μπορεί να είναι εξίσου ακριβή για όλους, γι΄αυτό και στο GLAMI.gr θα βρείτε τις καλύτερες προσφορές και εκπτώσεις σε αθλητικά είδη – η επιλογή ενός ποιοτικού ζευγαριού running παπουτσιών είναι πάντα μια καλή ιδέα.

Τα καλύτερα Black Friday’s deals για τον άνδρα
Κεφάλαιο ανδρικό στιλ... Για τους άνδρες που δεν χρειάζονται «πολλά», το GLAMI.gr προτείνει 5 κλασικά κομμάτια που δημιουργούν το πιο chic καθημερινό στιλ. Άνετα παντελόνια – chinos, χαλαρά jeans ή παντελόνια τύπου cargo, Chelsea boots ή δερμάτινες μπότες που δημιουργούν statement από brands όπως Timberland και Dr. Martens, ένα κλασικό T-Shirt καλής ποιότητας και ένα κομψό γιλέκο που γίνεται η πιο ευέλικτη προσθήκη σε κάθε γκαρνταρόμπα. Τέλος, τα ρολόγια παραμένουν  must για το ανδρικό στιλ – από τα Seiko και Casio μέχρι τα εμβληματικά Michael Kors – και βοηθούν να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ, συνδυάζοντας παράδοση και τεχνολογία.

Οι πιο cool και αθλητικοί χαρακτήρες θα βρουν επίσης τα απαραίτητα για τις πιο value for money αγορές. Αθλητικά ρούχα όπως μπλούζες που απομακρύνουν την υγρασία, αθλητικά παπούτσια κορυφαίας ποιότητας ή φούτερ που «αναπνέουν» θα αναβαθμίσουν το στιλ σας στα επόμενα workouts. Συνδυάστε στιλ και άνεση επιλέγοντας μοναδικά sneakers, όπως τα επικά παπούτσια Nike Air Max και τα Air Jordan σε απίστευτες τιμές. Τα hoodies παραμένουν απαραίτητα για εμφανίσεις που αποπνέουν cozy και stylish χαρακτήρα, από το γυμναστήριο και τις βόλτες μέχρι τις στιγμές που χαλαρώνετε στο σπίτι. Στη Black Friday αξίζει επίσης να επενδύσετε σε ένα ποιοτικό τζιν παντελόνι όπως τα Levi’s, Tommy Hilfiger ή Calvin Klein χωρίς να ξοδέψετε μια περιουσία ενώ τα σακίδια πλάτης για την πόλη, γνωστά για την αντοχή, τον σχεδιασμό και την άνεσή τους, δημιουργούν κι αυτά το δικό τους fashion statement.