Ο Παναγιώτης Λάμπουρας σε ένα solo concert ξανά στο SIX D.O.G.S.

ticket-servicesgr
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 08 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Ο βιολονίστας και τραγουδοποιός Παναγιώτης Λάμπουρας μετά το πετυχημένο solo concert στο SIX D.O.G.S. επανέρχεται για μία ακόμα απρόβλεπτη παράσταση, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου, με μοναδικό άξονα τα τραγούδια του και τις πρωτοποριακές ενορχηστρώσεις του.

Ως μουσικός πειραματίζεται και δοκιμάζει συνεχώς καινούριους ήχους αλλά και διαφορετικά όργανα. Μαζί με το βιολί του, τα keyboards, τις κιθάρες και τις λούπες φέρνει στο φως τα κομμάτια που έχει συνθέσει ο ίδιος, όπως τις στιγμές που ηχογραφούσε και δοκίμαζε τα τραγούδια, με πολύτιμο στόχο την ανάδειξη μιας βαθιάς και αληθινής μουσικής διαδικασίας.

Ύστερα από ένα μεγάλο διάστημα συναυλιών σε συνεργασία με τη Λίνα Νικολακοπούλου και τον Παρασκευά Καρασούλο στο «Ανάσα μου και αέρα» έρχεται η στιγμή να παρουσιάσει τη δική του τραγουδοποιία μέσα από μια ατμοσφαιρική συνύπαρξη οργάνων και φωνών, όπως ακριβώς την έχει ονειρευτεί.

Τραγούδια από τη δισκογραφία του “Υδρόγειος” και “Ο Μικρός Χρόνος” αλλά και κομμάτια από την Ελληνική Παράδοση που ερμηνεύονται στο σήμερα με έναν τρόπο που συνδυάζει τα έγχορδα με ηλεκτρονικούς ήχους αλλά και τα φωνητικά με beats και ethnic στοιχεία.

Ηχοληψία: Αλέξης Γκίκας

Info
Kυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023
Ώρα: 20:00
SIX D.O.G.S. | Αβραμιώτου 6-8 Αθήνα
Μέρα/ Ώρα: Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2023, 20.00
Διάρκεια : 70'
Γενική είσοδος: 12 ευρώ (δεν περιλαμβάνει ποτό)
Προπώληση εισιτηρίων: Ticket services.gr