Paul Kalkbrenner: 5+1 trivia για τον superstar της techno πριν το live της Αθήνας

paul1
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Χρήσιμες πληροφορίες για τον μεγάλο καλεσμένο του Φαλήρου.

-Μην τον αποκαλείς DJ γιατί... Ο Paul Kalkbrenner δεν μιξάρει απλώς στα decks αλλά ενορχηστρώνει live τα tracks που επιλέγει, και το κάνει από την αρχή της καριέρας του!

-Γεννήθηκε στη Λειψία, αλλά μεγάλωσε στο ανατολικό Βερολίνο, στο Λίχτενμπεργκ, απ' όπου έφυγε μετά την πτώση του Τείχους και την εμφάνιση των Νεο-Ναζί στην περιοχή, για πιο ασφαλείς και καλλιτεχνικά ενδιαφέρουσες γειτονιές όπως το Mitte.

-Πρωταγωνίστησε στην ταινία του 2008 "Berlin Calling", όπου υποδύονταν τον Ickarus, έναν DJ και παραγωγό της techno που καταλήγει να μπαίνει σε κλινική λόγω των ψυχωτικών επεισοδίων που παθαίνει από τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

-Οι τίτλοι των τραγουδιών του είναι συνήθως ακατανόητες λέξεις-γλωσσοδέτες, προϊόν εσωτερικών αστείων μεταξύ των φίλων του. Έτσι αποδεικνύει ότι ένα πραγματικά καλό τραγούδι δεν χρειάζεται έναν καλό τίτλο για να γίνει επιτυχία. Ωστόσο επιλέγει κανονικούς τίτλους για τα άλμπουμ του.

-Η μουσική είναι για τους Kalkbrenner οικογενειακή υπόθεση αφού εκτός από τον ίδιο, μεγάλο όνομα της ηλεκτρονικής σκηνής είναι και ο μικρότερος αδελφός του, Fritz Kalkbrenner. Αλλωστε, ο Paul είναι... παντρεμένος με την techno όχι μόνο στα decks αλλά και στο σπίτι, αφού σύζυγός του είναι η εντυπωσιακή Ρουμάνα dj της techno, Ana Simina Grigoriu!

-Είναι ο πρώτος καλλιτέχνης της techno σκηνής που έπαιξε στο περίφημο Tomorrowland Festival, στο Βέλγιο.

Info
PRIMER PRESENTS PAUL KALKBRENNER
w/ HOSH, NICK JOJO
Saturday 3/2 @ FALIRO SPORTS PAVILION

Προπώληση
Γενική Είσοδος: Από 35€ | VIP: Από €90
Κρατήσεις: +30 6971883750 | +30 2102202202 | [email protected]