Το Katikies Mykonos (ξανα)κερδίζει κορυφαία διάκριση

katikies-forbes
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Το Katikies Mykonos τιμήθηκε ξανά με την κορυφαία διάκριση Five-Star στα Forbes Travel Guide Star Awards 2024.

Σε μία μαγευτική τοποθεσία, πάνω από την παραλία του Αγίου Ιωάννη στη Μύκονο, χτισμένο αμφιθεατρικά με απρόσκοπτη θέα στο Αιγαίο, το boutique hotel Katikies Mykonos αναπόφευκτα στρέφει τα βλέμματα πάνω του και κερδίζει διακρίσεις ξανά και ξανά.

Συγκεκριμένα, το Forbes Travel Guide (“FTG”), το μοναδικό παγκόσμιο σύστημα αξιολόγησης για πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια, spa και κρουαζιέρες, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες τα Star Awards του για το 2024 και το Katikies Mykonos απέσπασε για ακόμη μία χρονιά την κορυφαία διάκριση Forbes Travel Guide Five-Star Award και κατετάγη στη λίστα με τους τιμώμενους νικητές στο ForbesTravelGuide.com. Το Forbes Travel Guide είναι ο παγκοσμίως αναγνωρισμένος για την εγκυρότητά του θεσμός στην αξιολόγηση της φιλοξενίας και το Katikies Mykonos, μία ανάσα μακριά από τα κρυστάλλινα νερά της θάλασσας, με τις γοητευτικές κοσμοπολίτικες νότες στο κομψό σκηνικό του, κερδίζει για ακόμη μία χρονιά μία θέση στην λαμπερή ετήσια Star Rating λίστα του.

«Φέτος τα Star Awards αντανακλούν την προβλεπόμενη αύξηση στην αναζήτηση για ακόμη περισσότερες συναρπαστικές ταξιδιωτικές εμπειρίες», λέει η Amanda Frasier, President of Ratings του Forbes Travel Guide. «Βρίσκονται στην κορυφή της κατηγορίας τους και επανασχεδιάζουν το μέλλον της πολυτέλειας στο design, τη γαστρονομία και την ευζωία. Οι νικητές μας για το 2024 περιλαμβάνουν ακόμη περισσότερα μοναδικά μέρη, σημειώνοντας ρεκόρ νέων προσθηκών σε διάφορες περιοχές του πλανήτη. Συγχαίρουμε όλους τους νικητές του 2024 γιατί συνεχίζουν να προσφέρουν μία φρέσκια νότα στις εμπειρίες των επισκεπτών τους».

Δείτε τους νέους νικητές των Star Awards εδώ και μάθετε τον τρόπο με τον οποίο το Forbes Travel Guide καταλήγει στην αξιολόγηση Star Ratings εδώ.

Instagram: https://www.instagram.com/katikiesmykonos 
Facebook: https://www.facebook.com/Katikies