Οι Μωζάικ όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου στον Σταυρό του Νότου Club

mariza-kapsadeli Μαρίζα Καψαδέλη
ΤΡΙΤΗ, 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024

Και η προπώληση έχει ξεκινήσει.

Οι Μωζάικ, οι μουσικοί της εκπομπής “Μουσικό Κουτί” της ΕΡΤ1, επέστρεψαν, ένα χρόνο μετά την πρώτη τους εμφάνιση στο club του Σταυρού του Νότου για το encore τους και μετά τη μεγάλη τους επιτυχία συνεχίζουν για όλες τις Παρασκευές του Φεβρουαρίου.


Σε 3 χορταστικές ώρες, ο Βύρωνας, ο Γιάννης, ο Δημήτρης, ο Θανάσης, ο Λάμπης και ο Στέλιος, οι Μωζάικ, θα χωρέσουν τις χαρακτηριστικές διασκευές τους και ένα ανανεωμένο setlist με σταθερές επιλογές αλλά και προσθήκες - έκπληξη. Balkan, rock, έντεχνο, hip hop, παραδοσιακά, όλα μπλέκονται σε ένα μουσικό μωσαϊκό - ποιος να το περίμενε - που παίρνει φωνή από τον Βύρωνα Τσουράπη και τον Λάμπη Κουντουρόγιαννη που αναλαμβάνουν για 2η χρονιά χρέη frontmen, τον Στέλιο Φραγκούς με τις συγκινητικές ερμηνείες σε επιλεγμένα κομμάτια, ενώ και ο Θανάσης Τσακιράκης και ο Δημήτρης Καζάνης θα βρεθούν φέτος πίσω από το μικρόφωνο.

Οι Μωζάικ συναντήθηκαν, μαζί και με τον μαέστρο του “Μουσικού Κουτιού” Γιάννη Δίσκο, πρώτη φορά το 2020 για την πρώτη πρόβα της εκπομπής που θα συνεχίσει με τον “καπετάνιο” Νίκο Πορτοκάλογλου και την Ρένα Μόρφη στο τιμόνι, για 4η χρονιά να μας συντροφεύει κάθε Τετάρτη. Το 2022, από “μουσικοί του κουτιού”, μας συστήθηκαν και επίσημα ως “Μωζάικ” και από τότε εμφανίζονται σε επιλεγμένα στέκια σε όλη την Ελλάδα, επιστρέφοντας πάντα εκεί που ξεκίνησαν όλα!

photo credits: Μαρίζα Καψαμπέλη

Info
ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΟΥ ΝΟΤΟΥ Club
Παρασκευές 2, 9, 16 & 23 Φεβρουαρίου
Ώρα προσέλευσης: 21.00
Ώρα Έναρξης: 22.00
Γενική Είσοδος: 13€
Προπώληση: more.com

*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975.