Ο Κώστας Χατζής και η Ελπίδα στο Θέατρο Άλσος

o-kostas-xatzis-kai-i-elpida-sto-theatro-alsos-elpida-sto-theatro-alsos
ΔΕΥΤΕΡΑ, 01 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Νέες ημερομηνίες: Σάββατο 20 & 27 Απριλίου.

Ο Κώστας Χατζής και η Ελπίδα επανέρχονται στο Θέατρο Άλσος τα Σάββατα 20 και 27 Απριλίου για δύο ακόμα μοναδικές εμφανίσεις, μετά την μεγάλη επιτυχία των δύο προηγούμενων παραστάσεων τους.

Κώστας Χατζής. Ο κορυφαίος τραγουδιστής και τραγουδοποιός με την ιδιαίτερη «βραχνάδα» στη φωνή του και την κιθάρα του έχει ένα μοναδικό τρόπο να επικοινωνεί με το κοινό. Τα τραγούδια του έχουν καταφέρει να αγγίξουν τις ψυχές όλων και να μας ταξιδέψουν σε κόσμους όπου «Σύνορα η αγάπη δε γνωρίζει» αλλά και «Η αγάπη όλα τα υπομένει»!

Ο Κώστας Χατζής αποτελεί μια ιδιαίτερη περίπτωση στην ιστορία του ελληνικού τραγουδιού. Η φήμη του ως τραγουδιστή της ειρήνης προηγείται πολλές φορές του ονόματός του. Τα τραγούδια που επέλεξε να ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της μεγάλης μουσικής του πορείας, είναι μπαλάντες που περιέχουν έντονη κοινωνική κριτική. Όλοι οι μεγάλοι συνθέτες της εποχής όπως ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Σταύρος Ξαρχάκος του δίνουν να ερμηνεύσει τραγούδια τους στα οποία προσδίδει το δικό του ύφος.

Ελπίδα. Η Ελπίδα που τραγούδησε το ΑΝΤΙΟ, αυτό το αντίο που ένωσε το παρελθόν με το μέλλον. Και που μας είπε για μένα ακόμα η φλόγα ακόμα καίει, κι ότι κι αν γίνει θα σ’ αγαπώ. Έλεγε την αλήθεια… η Ελπίδα μας, μαζί με τον Κώστα μας, μία ολόκληρη Ελλάδα μεγαλωμένη στα χείλη τους. Γεμάτη από τραγούδια θα είναι αυτές οι μοναδικές βραδιές που θα μας χαρίσουν στο Θέατρο Άλσος τα Σάββατα 20 και 27 Απριλίου. Ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Μαζί τους η ΔΑΝΙΕΛΑ ΧΑΤΖΗ

Απολαύστε στο Θέατρο Άλσος το premium gin Bombay Sapphire, με τη σύνθετη, αλλά παράλληλα απόλυτα ισορροπημένη γεύση. Το Bombay Sapphire Gin αγκαλιάζει τη δημιουργικότητα σε όλες τις εκφράσεις της, είτε αυτή λέγεται κλασσική ή σύγχρονη τέχνη, είτε τέχνη του fine drinking!”

Info
Θέατρο ΑΛΣΟΣ
Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487
Ώρα έναρξης παράστασης: 21:00
Προπώληση