Τα TGI FRIDAYS™ σερβίρουν άνοιξη με το νέο τους μενού

tgi-fridays
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 05 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

Νέες γευστικές επιλογές και πνεύμα ανανέωσης έχει φέρει η πιο όμορφη εποχή του χρόνου στο μενού των TGI FRIDAYS™, φρεσκάροντας και την cocktail list.

H φρεσκάδα της άνοιξης είναι εδώ και τα TGI FRIDAYS™ προσαρμόζονται στο κλίμα και τη διάθεση της εποχής, φέρνοντας αέρα αναέωσης στις κλασικές αμερικάνικες γεύσεις μέσα από νέα πιάτα και premium cocktails.

Στην πρώτη γραμμή του ανανεωμένου μενού βρίσκεται το αυθεντικό Fridays™ Smashed Cheeseburger, smashed the real way. Δύο ζουμερά μοσχαρίσια burgers που ψήνονται σε πλάκα στους 220°C, smashed με τον original αμερικάνικο τρόπο, λιγότερο συμμετρικά, πιο ξεροψημένα στις άκρες αλλά ταυτόχρονα ζουμερά και φτιαγμένα με πάθος από τους σεφ των TGI Fridays™. Με καραμελωμένο κρεμμύδι που προσθέτει μια έξτρα γλυκάδα, Chipotle Mayo που δίνει μια ελαφρώς καπνιστή γεύση και λιωμένο τυρί Cheddar που ισορροπεί και απογειώνει το τελικό αποτέλεσμα. Πλέον μπορείτε να απολαύσετε την απόλυτη αμερικάνικη εμπειρία, αποκλειστικά στα καταστήματα TGI Fridays™ του Κολωνακίου και των Αμπελοκήπων.

Άλλο ένα ολοκαίνουριο burger έρχεται να προστεθεί στο ανανεωμένο μενού με την πιπεράτη peppercorn sauce να κάνει όλη τη γευστική διαφορά. Μιλάμε για το Peppercorn Burger, στο οποίο το μοσχαρίσιο burger, το Philadelphia cream cheese, το μπέικον και η ρόκα περιχύνονται με πλούσια, κρεμώδη peppercorn sauce. Σαν επιλογή, θα βρείτε την peppercorn sauce και ως συνοδευτική των Steaks για την απόλυτη all time classic εμπειρία.

Φυσικά, όπως και κάθε χρόνο, η νηστεία έχει γεύση στα TGI FRIDAYS™ με το ειδικά διαμορφωμένο μενού των Easter Delights, διαθέσιμο σε όλα τα καταστήματα έως 4/5 ενώ η all-time favorite Strawberry Fields Salad κάνει και πάλι την επανεμφάνισή της.

Και για όσους απολαμβάνουν και ένα κοκτέιλ μα το burger τους, μια σειρά από νέα premium cocktails κάνουν ντεμπούτο από τις 9/4 για να συνοδεύσουν ιδανικά τις βραδινές εξόδους στα TGI FRIDAYS™ με τους έμπειρους bartenders να δημιουργούν καλοφτιαγμένα cocktail με premium αποστάγματα. Στο μενού θα βρείτε αρκετές επιλογές που χαρίζουν twists σε κλασικές επιλογές όπως το Mai Tai Royal φτιαγμένο με παλαιωμένα ρούμια Havana Club Añejo 7 Años & Havana Club Añejo Especial, Passion Mojito με Havana Club Añejo 3 Años, το Perfect Bramble με Malfy Gin και το Paloma nights με Patron Silver που φέρει ένα όνομα υπόσχεση για τις υπέροχες βραδιές που έρχονται. Και επειδή οι signature margaritas είναι must στα TGI FRIDAYS™, η ολοκαίνουργια Peach Basil Margarita με τη φρεσκάδα από το ροδάκινο και τον βασιλικό και τεκίλα El Jimador Bianco θα γίνει το απόλυτο cocktail της άνοιξης.

Info
TGI FRIDAYS™
Facebook | Instagram | Tiktok