Ηρώδειο: Οι Moderat για πρώτη φορά στη σκιά της Ακρόπολης

moderatbirgitkaulfuss Birgit Kaulfuss
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 27 ΜΑΙΟΥ 2022

Σε μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία προσκαλεί το κοινό του Φεστιβάλ Αθηνών Επιδαύρου το γερμανικό supergroup της ηλεκτρονικής μουσικής, που αναμένεται να ανέβει για πρώτη φορά στη σκηνή του Ηρωδείου, για μία και μοναδική ζωντανή εμφάνιση, το Σάββατο 16 Ιουλίου.

Οι Moderat έχουν κερδίσει επάξια τον τίτλο του top electronic act παγκοσμίως, καθώς έχουν τη μοναδική ικανότητα να κάνουν το κοινό τους να χορεύει αλλά και να δακρύζει ταυτόχρονα από συγκίνηση. Σταθμός της φετινής πολυαναμενόμενης περιοδείας τους είναι και η Αθήνα, όπου θα μας συνεπάρουν με τις μεγάλες επιτυχίες τους και ένα εντυπωσιακό state-of-the-art οπτικό θέαμα, προσφέροντας μια ολοκληρωμένη καλλιτεχνική εμπειρία.

Όλα ξεκίνησαν το 2002, όταν οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Aparrat και Modeselektor αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους στο απόγειο της δημιουργικότητάς τους. Το αποτέλεσμα: τρεις δίσκοι που καθόρισαν την ηλεκτρονική μουσική, χάρη σε μια μοναδική συνταγή που περιλάμβανε στίχους με νόημα, κινηματογραφική αισθητική και επικά, χορευτικά beats.

Πλέον, οι Γερμανοί σουπερστάρ θεωρούνται από πολλούς το κορυφαίο σχήμα της βερολινέζικης σχολής της ηλεκτρονικής μουσικής κατά τον 21ο αιώνα. Και σήμερα, μετά από έξι ολόκληρα χρόνια σιωπής, επιστρέφουν στη δισκογραφία και στις συναυλίες με το εξαιρετικό άλμπουμ More D4ta. Τίποτα λιγότερο από αυτό που θα περίμενε κανείς από τους Moderat το 2022.

Info
Η ηλεκτρονική προπώληση των εισιτηρίων έχει ξεκινήσει
Διακεκριμένη ζώνη 85€, 75€ • ζώνη Α΄ 68€ • ζώνη Β΄ 63€ • ζώνη Γ΄ 55€ • ΑΜΕΑ 30€ • Άνω διάζωμα 43€, 40€, 36€, 34€
Πληροφορίες εισιτηρίων
Αγορά εισιτηρίων aefestival.gr, viva.gr & public.gr