Κλείστε εισιτήρια για το μεγαλύτερο οπτικοακουστικό show που έχει στηθεί στον Λυκαβηττό

mathame
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 17 ΜΑΙΟΥ 2024

Οι παγκόσμιοι superstars Mathame, έρχονται στην Αθήνα με ένα θεαματικό AV show που θα κάνει αυτή τη μέρα αξέχαστη. Ένα ταξίδι ήχου και εικόνας έρχεται κοντά σας στις 22 Μαΐου 2024 στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού.

Χαθείτε στο μαγευτικό AV κόσμο των Mathame για μια ξεχωριστή βραδιά, που θα σπάσουν τα συναισθηματικά όρια. Μία μοναδική οπτικοακουστική εμπειρία που όμοιά της δεν έχει ξαναγίνει στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Οι Matteo και Amadeo Giovanelli σε ένα εκρηκτικό πάρτι μελωδικής techno και όχι μόνο.

Μαζί τους ο ηλεκτρονικός παραγωγός LYKE και ο ανερχόμενος γιος του διάσημου DJ Black Coffee, SONA! 

Info
Δημοτικό θέατρο Λυκαβηττού
Λόφος Λυκαβηττού 114 71, Αθήνα
Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 18:30

O Δήμος Αθηναίων θα παρέχει στους επισκέπτες δωρεάν μεταφορά με τη χρήση shuttle bus το οποίο θα πραγματοποιεί αναβάσεις στο Θέατρο από τις 19.00 έως τις 21.30 ξεκινώντας από την οδό Σαρανταπήχου. Μετά το πέρας της συναυλίας, το shuttle bus θα εξυπηρετεί την κατάβαση του κοινού από το θέατρο.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας θα χρησιμοποιηθεί strobe lighting. Δεν θα είναι ασφαλές για οποιονδήποτε με επιληψία και φωτοευαισθησία. 

Προπώληση online, Τηλ: 211 7700000
Σημεία προπώλησης: Public καταστήματα // Nova καταστήματα // More Spot Technopolis

ΑμεΑ - * H διάθεση των εισιτηρίων ΑμεΑ πραγματοποιείται κατόπιν επικοινωνίας και προσκόμισης των απαιτούμενων δικαιολογητικών στο email: [email protected]