Ο CEO του ATHENS FITNESS FESTIVAL κ. Κωνσταντίνος Τσοβίλης στη NaftemporikiTV

athens-fitness-festival
ΠΕΜΠΤΗ, 23 ΜΑΙΟΥ 2024

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL που συνδυάζει Fitness, Wellness και Entertainment σε λίγες ημέρες ξεκινά στην ακτή Βουλιαγμένης και ο αρμόδιος μάς δίνει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Ο CEO του ATHENS FITNESS FESTIVAL κ. Κωνσταντίνος Τσοβίλης μίλησε στην NaftemporikiTv για όλες τις καινούριες υπηρεσίες και δυνατότητες που θα κάνουν το φεστιβάλ αξέχαστο. 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα και ακούστε γιατί πρόκειται για μια ολιστική εμπειρία που συνδυάζει την ευκαιρία για καλή φυσική κατάσταση με την γενικότερη ευεξία. 

Το ATHENS FITNESS FESTIVAL ξεκινά στις 25&26 Μαΐου με πολύ πιο πλούσιο πρόγραμμα, πολύ πιο ευρείες δραστηριότητες και παροχές. Αυτό μεταφτάζεται σε μεγαλύτερα stages, νέα προγράμματα και πάνω από 100 εξαιρετικούς από όλο τον κόσμο. Το αποτέλεσμα; Μια υπερβατική fitness – wellness - entertainment εμπειρία!

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε μοναδικά προγράμματα καθοδηγούμενα από τους κορυφαίους του χώρου στα ειδικά διαμορφωμένα stages για το φεστιβάλ κατά μήκος της παραλίας.

Μερικά από αυτά είναι το:

Aqua Fitness

Calisthenics - ευγενική χορηγία του Χρυσού χορηγού LEOS Fitness Sports Games

Dance

Functional Training

Indoor Cycling

Pilates

Yoga

Στα νέα stages συγκαταλέγονται τα:

Hybrid Race

The Challenge

Pure Strength Stage - by Technogym, το οποίο περιλαμβάνει μια πολύ μεγάλη ποικιλία εξοπλισμού της σειράς Pure line και θα φιλοξενήσει ένα θεαματικό διαγωνισμό με σκοπό την ανάδειξη του 1st Greek Pure Strength Man-Woman.

Τα προγράμματα εκγύμνασης απευθύνονται σε όλους και η κάθε πλατφόρμα προσφέρει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τους συμμετέχοντες. Δείτε το πρόγραμμα ανά stage εδώ και για όσους δεν επιθυμούν να συμμετέχουν, μπορούν να επισκεφθούν το AFF για να απολαύσουν το θέαμα κάνοντας μπάνιο στα γαλάζια νερά της Βουλιαγμένης.

Επιπλέον, όπως και πέρυσι έτσι και φέτος, το ATHENS FITNESS FESTIVAL θα φιλοξενήσει μερικά από τα πιο λαμπερά αστέρια της βιομηχανίας του fitness από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Οι εξειδικευμένοι εκπαιδευτές θα ανέβουν στα stages να εμπνεύσουν παρουσιάζοντας ανεπανάληπτα προγράμματα εκγύμνασης με φόντο το Σαρωνικό.

Με την αγορά κάθε εισιτηρίου, οι συμμετέχοντες παίρνουν μέρος στην μεγάλη κλήρωση και έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν ένα από τα πέντε Garmin Smartwatch που θα διαθέσει η εταιρία αποκλειστικά για το φεστιβάλ. Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

Highlights:
25 Μάϊου | 21.00 – 23.00

Dance Marathon με μουσική από τον δυναμικό ONEMANSHOW

25 Μάϊου | 09.00 – 21.00

Προκριματικά του 1st Greek Pure Strength Man – Woman

25 & 26 Μάϊου | 09.00 – 11.30

HYBRID RACE (αγώνας 10 km στον οποίο περιλαμβάνεται Τρέξιμο, Στατική Κωπηλασία και διάφορες δράσεις μεταφοράς φορτίων)

Δεν Υπάρχει Χρονικό όριο Τερματισμού: και ο τελευταίος αθλητής να πρέπει να τερματίσει!

25 & 26 Μάϊου | 17.00 – 19.00 & 19.00 - 21.00

Ο μεγαλύτερος μαραθώνιος ποδηλάτου

26 Μάϊου | 17.00 – 21.00:

Τελικός του 1st Greek Pure Strength Man – Woman

Χρυσοί Χορηγοί του AFF 2024: 

ATHENS INTERNATINAL AIRPORT

ECOYI SOLAR

GARMIN

LEOS Fitness Sports Games

TECHNOGYM

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες ανακοινώσεις στο https://athensfitnessfestival.gr καθώς μετράμε αντίστροφα για το ATHENS FITNESS FESTIVAL 2024.