Η Τάνια Τσανακλίδου τραγουδά τα 50 χρόνια της καριέρας της στο Ηρώδειο

tania-tsanaklidou
ΤΡΙΤΗ, 09 ΙΟΥΛΙΟΥ 2024

Την Κυριακή 14 Ιουλίου. Καλεσμένοι της ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Μιχάλης Δέλτα & ο Κώστας Θωμαϊδής. Διεύθυνση ορχήστρας – ενορχηστρώσεις: Νεοκλής Νεοφυτίδης.

Η Τάνια Τσανακλίδου μια ερμηνεύτρια που έχει “σφραγίσει” με τη φωνή και την ευαισθησία της μερικά από τα πιο αγαπημένα τραγούδια του σύγχρονου ελληνικού ρεπερτορίου έρχεται την Κυριακή, 14 Ιουλίου στο Ωδείο Ηρώδου Αττικού, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου. Η ερμηνεύτρια και ηθοποιός Τάνια Τσανακλίδου φέρνει στο σήμερα τους μουσικούς θησαυρούς της 50χρονης δισκογραφίας της στήνοντας μια γιορτή - αναδρομή με αυτά που καθόρισαν και διαμόρφωσαν την μεγάλη πορεία της.
 

Στην μουσική παράσταση που θα επιμεληθεί η ίδια, η ροή των τραγουδιών θα ακολουθεί τόσο την κοινωνικοπολιτική συνθήκη στην οποία γεννήθηκαν όσο και τις καλλιτεχνικές αναζητήσεις της Τσανακλίδου στο πέρασμα των χρόνων. Και κάπως έτσι η περίοδος της Χούντας και της Μεταπολίτευσης, οι μπουάτ της Πλάκας, ο Νίκος Ξυλούρης, ο Γιάννης Μαρκόπουλος και ο Χρήστος Λεοντής θα "συνομιλήσουν επί σκηνής" με το πέρασμα από το Θέατρο Τέχνης και το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, τον Γιάννη Σπανό και τον Μορμόλη, την Edith Piaf, τον Τσάρλι Τσάπλιν, τον Κραουνάκη, τον Μιχάλη Δέλτα κ.ά.
 
Σε ένα πρόγραμμα που θα θυμίσει στους μυημένους αξέχαστες παραστάσεις της, θα δούμε ξανά την αγαπημένη μας Τάνια να μας παρασέρνει στον μουσικό της κόσμο με την ερμηνεία και την γοητευτική σκηνική παρουσία της. 

Info
ΩΔΕΙΟ ΗΡΩΔΟΥ ΑΤΤΙΚΟΥ
Φεστιβάλ Αθηνών & Επιδαύρου
Ώρα έναρξης: 21.00
Κυριακή 14 Ιουλίου
Η προπώληση ξεκίνησε

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ:
Διακεκριμένη Ζώνη: 70€
Ζώνη A: 60€
Ζώνη B: 45€
Ζώνη Γ: 40€
Άνω Διάζωμα
Ζώνη Δ: 30€
Ζώνη Ε: 5€ - 25€
Ζώνη ΣΤ: 5€ - 20€
Ζώνη Ζ: 15€