Το Carousel της Ευανθίας Ρεμπούτσικα θα ηχήσει στον Λυκαβηττό

euanthia-rempoutsika
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Μετά από δύο sold out ανοιξιάτικες συναυλίες που όχι μόνο ξεσήκωσαν το κοινό, αλλά και το ενθουσίασαν με την πρωτοτυπία τους, η Ευανθία Ρεμπούτσικα ανηφορίζει στον λόφο του Λυκαβηττού την Παρασκευή 5 Ιουλίου με τη συναρπαστική παρέα της.


Μάγοι, ζογκλέρ, ξυλοπόδαροι, ακροβάτες, καλλιτέχνες του δρόμου τη συνοδεύουν σε μια βραδιά που θα θυμίζει ξεφάντωμα μιας άλλης εποχής. Το Carousel της Ευανθίας αποτελείται από μία στρατιά από κάθε λογής καλλιτέχνες των παραστατικών τεχνών. Είναι ένα γαϊτανάκι από ερμηνευτές που θα ανέβουν στο θέατρο του Λυκαβηττού για να παρασύρουν το κοινό σε ένα ταξίδι σε άλλους, πιο ρομαντικούς και αθώους καιρούς. Αυτή τη φορά κάτω από τον έναστρο ουρανό της Αθήνας.

Μαζί τους, 11 δεξιοτέχνες μουσικοί, συνοδοιπόροι της  Ευανθίας όλα αυτά τα χρόνια στις εμφανίσεις της. Τους πλαισιώνει η Φιλαρμονική Ορχήστρα Κέρκυρας, «Ομόνοια Γαστουρίου» υπό τη διεύθυνση του Αρχιμουσικού Σπύρου Ράλλη. Επιμέλεια συμμετοχής Νίκος Δημητρόπουλος.

Συνεχίζοντας μία απίστευτη συναυλιακή χρονιά, μετά από τα εξαιρετικά live στο Ηρώδειο, το Κολέγιο Αθηνών και τo Μέγαρο Θεσσαλονίκης - όλες sold out εμφανίσεις-  η Ευανθία Ρεμπούτσικα μας περιμένει την Παρασκευή 5 Ιουλίου στον Λυκαβηττό με διονυσιακή χαρά και μία παρέλαση ακροβατών, ταχυδακτυλουργών, ζογκλέρ και μάγων.
                 

Stavros Habakis
Συμμετέχουν οι μουσικοί: 
Ανδρέας Συμβουλόπουλος: Πιάνο 
Πάνος Δημητρακόπουλος: Κανονάκι 
Θάνος Σταυρίδης: Ακορντεόν 
Δημήτρης Τσεκούρας: Κοντραμπάσο
Χρήστος Καλκάνης: Κλαρινέτο
Δημήτρης Σταρίδας: Τρομπόνι 
Γιάννης Οικονομίδης: Τρομπέτα 
Μάκης Κρέτσης: Κρουστά
Γιώργος Φασόλης :Κρουστά
Αποστόλης Σαμαράς: Κρουστά
Ηχοληψία: Νίκος Βεκύρης  
Φωτισμοί: Γιώργος  Χαραλάμπους -
Φωτογραφία αφίσας : Γιώργος Βδοκάκης 
Artwork: Σταύρος Χαμπάκης 

Info 
Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού 
Παρασκευή  05 Ιουλίου  – Ώρα έναρξης: 21:00

Τιμές εισιτηρίων:
Διακεκριμένη Ζώνη:  35€
Α Ζώνη: 30€
Β Ζώνη: 26€
Γ Ζώνη: 22€
Δ Ζώνη: 18€
Ε Ζώνη: 15€
Πληροφορίες: 2109213310