Είδαμε τους Tale of Us στο Bolivar Beach Club και καταλάβαμε γιατί βρίσκονται στην κορυφή

bolivar
ΔΕΥΤΕΡΑ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Από το ΟΑΚΑ ως το Bolivar Beach Club, χτες βράδυ η Αττική γέμισε μουσική. Εμείς βρεθήκαμε στο live των Tale of Us και η βραδιά ήταν αξέχαστη.

Χθες το βράδυ ήταν μια μαγική, εκπληκτική και αξέχαστη βραδιά για τους Αθηναίους και όχι μόνο, που είχαν να διαλέξουν ανάμεσα στα δυο πιο hot events του καλοκαιριού. Το ΟΑΚΑ με τους θρυλικούς Coldplay από τη μια, και το πιο hot spot του καλοκαιριού της Αθήνας, το bolivar beach club με το αχτύπητο δίδυμο από το Βερολίνο, τους Tale of us.

Εμείς οι λάτρεις της melodic techno βρεθήκαμε εκεί.

Από το πρώτο λεπτό που πατήσαμε  το πόδι μας στο Bolivar Beach Bar νιώσαμε σαν να βρισκόμαστε σε κάποιο εξωτικό νησί, συνδυάζοντας μάλιστα αυτή την αίσθηση που μας έδωσε ο χώρος μο με τον καλύτερο ήχο, τα τρομερά φωτορυθμικά και τους περίπλοκους ήχους. Minimal, deep house και ambient στοιχεία ενίσχυαν την πεποίθηση πως η βραδιά θα μείνει αξέχαστε.

Οι Τale of us μας έκαναν να νιώσουμε στο επίκεντρο της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής. Η εμφάνισή τους σε όλη τη διάρκεια της βραδιάς ήταν ο ορισμός του πρωτοποριακού ήχου. Δεν είναι τυχαίο που βρίσκονται σταθερά, τόσα χρόνια στην κορυφή και εμείς το νιώσαμε για τα καλά. Tα εντυπωσιακά visuals ενίσχυαν τα beats και ο κόσμος ήταν εκστασιασμένος χωρίς η εμφάνιση να «κάνει κοιλιά» σε καμια στιγμή της βραδιάς. Ήταν μια εκπληκτική μουσική και οπτική performance που θέλουμε να ξαναζήσουμε με την πρώτη ευκαιρία.

Στο μεταξύ, να θυμηθούμε πως το Bolivar Beach Club μας έχει υποσχεθεί μεγάλες συγκινήσεις για φέτος που κλείνει 2 δεκαετίες λειτουργίας. 

Ποιοι είναι οι Tale of Us 

Η ιστορία πίσω από το δίδυμο Carmine Conte και Matteo Milleri(Anyma) ξεκίνησε το 2010. Από τότε μέχρι σήμερα έχουν γίνει πασίγνωστοι για τα ατμοσφαιρικά και δυναμικά τους ηχητικά τοπία.

Ο Conte γεννήθηκε στο Toronto του Καναδά και ο Mileri στην Nέα Υόρκη των ΗΠΑ .

Οι δρόμοι τους διασταυρώθηκαν στο Milano το 2008.

Όταν πια το δίδυμο εδραιώθηκε, μετακόμισε στο Βερολίνο και έκανανν το ντεμπούτο τους με το Δark song το οποίο κυκλοφόρησε το 2011.

Σήμερα θεωρούνται πρωτοπόροι στις σκηνές της techno μουσικής.

Η μουσική τους δεν πέρασε απαρατήρητη από μεγάλους υποστηρικτές, όπως οι Awakenings, DGTL, Tomorrowland και πολλοί άλλοι ΠΟΥ κάλεσαν το ντουέτο στις εκδηλώσεις τους, στους μεγαλύτερους χώρους, όπως το Afterlife κατά τη διάρκεια του ADE στο Gashouder.

Το 2018 αναδείχθηκαν μέσα στους κορυφαίους 100 Dj  από το Dj mag.

Το συναυλιακό καλοκαίρι μόλις ξεκίνησε!

Από την ομάδα του clickatlife.gr