Ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου μας καλεί σε μια συναυλία-γιορτή στο Faliro Summer Theater

basilis-papakonstantinou Yiannis Margetousakis
ΤΕΤΑΡΤΗ, 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου.

Η συνταγή είναι σίγουρη και πετυχημένη: Ο Βασίλης στη σκηνή θα μας τραγουδήσει με τη χαρακτηριστική φωνή του, το έντονο συναίσθημά του και την τρυφερή του διάθεση όλα όσα αγαπάμε, μας συγκινούν, μας ξεσηκώνουν.

Τα ερωτικά του, τα πιο ροκ κομμάτια του, τις μπαλάντες, τα κοινωνικά του τραγούδια. Και από κάτω θα μαζευτούμε όλοι -μικροί και μεγάλοι- και θα γίνουμε ένα. Κάτι που μόνο εκείνος καταφέρνει με την αυθεντική του παρουσία που συγκινεί γενιές και γενιές και μια πορεία  με αμέτρητους δίσκους, μεγάλες επιτυχίες και θρυλικές συναυλίες, μια πορεία που έχει σημαδέψει τις ζωές όλων μας.

Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου θα μας χαρίσει μια μοναδική συναυλία στο Faliro Summer Theater. Θα βουτήξει για χάρη μας στην ατέλειωτη δισκογραφία του και θα διαλέξει να μας τραγουδήσει τα «διαμάντια», τα τραγούδια «σταθμούς» και όλα τα αγαπημένα του/μας.

Μαζί του οι μόνιμοι συνεργάτες, με τον Αντρέα Αποστόλου στις ενορχηστρώσεις, καθώς και οι φωνές της Μαίρης Μπρόζη και του Απόστολου Μόσιου.

Yiannis Margetousakis Photograph
Info
Βασίλης Παπακωνσταντίνου
Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022
Faliro Summer Theater
Ώρα έναρξης: 21:00
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:15

Τιμές εισιτηρίων: Α ΖΩΝΗ: 20€, Β ΖΩΝΗ: 15€, ΟΡΘΙΟΙ: 15€, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗΣ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑΣ : 15€
Link online προπώλησης
Σημεία Προπώλησης: Viva.gr - Artinfo.gr, στα ταμεία του θεάτρου καθημερινά 10:00 – 18:0/ Ολυμπιακό Ακίνητο TΑΕ KBO NTO/ Μωραϊτίνη 2, Παλαιό Φάληρο, 10445 και τηλεφωνικά στο 2109213310.