Ο βραβευμένος με Grammy Desmond Child στην Αθήνα για ένα μοναδικό Masterclass

desmond-child
ΤΕΤΑΡΤΗ, 19 ΙΟΥΝΙΟΥ 2024

Σε ένα μοναδικό masterclass session ο κορυφαίος hit maker, Desmond Child θα παρουσιάσει στιγμές και ιστορίες από την μεγάλη σταδιοδρομία του, θα μοιραστεί εμπειρίες, τεχνικές και όλες τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και θα δώσει ένα ιδιαίτερο piano recital με κάποια από τα πιο αγαπημένα του τραγούδια, με την συμμετοχή Ελλήνων καλεσμένων – έκπληξη.

Τα τραγούδια του Desmond Child συνθέτουν το σάουντρακ της ζωής μας. Ο βραβευμένος με Grammy και υποψήφιος Emmy συνθέτης, παραγωγός και συγγραφέας Desmond Child έχει χτίσει μια ασυναγώνιστη καριέρα με ανυπέρβλητες επιτυχίες, αξέχαστα hits με τους πιο καταξιωμένους καλλιτέχνες της παγκόσμιας μουσικής σκηνής.

"Livin' On A Prayer-Bon Jovi", "I Was Made For Lovin' You- Kiss", "I Hate Myself For Loving You- Joan Jett", "Livin' La Vida Loca – Ricky Martin", "Poison – Alice Cooper", "Old Before I Die – Robbie Williams", "Waking Up In Vegas" Katy Perry, "Kings & Queens" Ava Max, είναι κάποιες από τις παγκόσμιες επιτυχίες που έχει υπογράψει.

Εκτός από τους προαναφερόμενους καλλιτέχνες, έχει συνεργαστεί ως συνθέτης, στιχουργός, ή παραγωγός με πολλούς ακόμα όπως: Aerosmith, Bonnie Tyler, Scorpions, Steve Vai, Tokyo Hotel, Barbra Streizand, Joss Stone, Shakira, Roxette, Cindi Lauper, Dream Theater, Selena Gomez, Katy Perry, Hillary Duff, Inxs, The Rasmus, Ava Max κ.ά.

Ο Desmond Child εντάχθηκε στον θεσμό Songwriters Hall of Fame και συμμετέχει στο Διοικητικό του Συμβούλιο, καθώς και στο Συμβούλιο της Αμερικανικής Εταιρείας Συνθετών, Συγγραφέων και Εκδοτών, ASCAP. Μαζί με τον τραγουδοποιό και παραγωγό Rudy Pérez, ίδρυσαν τον θεσμό Latin Songwriters Hall Of Fame / LA MUSA AWARDS. Πρόσφατα, το «Livin' La Vida Loca» συμπεριλήφθηκε επισήμως στο Εθνικό Μητρώο Ηχογραφήσεων της Βιβλιοθήκης του Κογκρέσου για την πολιτιστική σημασία του στην Αμερική και σε όλο τον κόσμο.

Το όνομα του Desmond Child ως συντελεστή εμφανίζεται σε πάνω από 80 κομμάτια της κατηγορίας Top 40 του αμερικανικού Billboard εδώ και έξι δεκαετίες. Πολλά από αυτά μάλιστα, έχουν κατακτήσει την πρώτη θέση σε όλο τον κόσμο.

Ο κορυφαίος hit maker θα μοιραστεί με το κοινό αυτές τις λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά και δίνουν το καλλιτεχνικό ερέθισμα για την διεύρυνση ή την απόκτηση μεγαλύτερου και σταθερού κοινού. Θα μάθουμε τελικά αν οι δεξιότητες και οι γνώσεις αρκούν για να γίνει ένα τραγούδι επιτυχία; Στο τέλος του event θα υπογράψει το βιβλίο του LIVIN' ON A PRAYER: BIG SONGS BIG LIFE που κυκλοφορεί σε ελληνική έκδοση, ενώ παρουσιαστής θα είναι ο Θέμης Γεωργαντάς. 

Ένας οραματιστής, ένας φιλέλληνας
Ο Desmond Child βλέπει τη μουσική σαν μια οικουμενική γλώσσα αγάπης χωρίς σύνορα που φέρνει κοντά ανθρώπους από κάθε πλευρά της ζωής, μιλώντας κατευθείαν στην καρδιά τους. Αυτός είναι ο λόγος που επιθυμεί τόσο πολύ να συνεργάζεται με συναδέλφους του καλλιτέχνες και μουσικούς για το κοινό καλό. Πάντα αισιόδοξος και οραματιστής, αγκαλιάζει και στηρίζει τον δίκαιο σκοπό της εκστρατείας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα. Με τη συναυλία DESMOND CHILD ROCKS THE PARTHENON το καλοκαίρι του 2022 βοήθησε και ενίσχυσε με το όραμα του, την ενδυνάμωση του διεθνούς ρεύματος υποστήριξης και της δημόσιας συμπάθειας υπέρ της επανένωσης των ιερών μαρμάρων του Παρθενώνα στο πραγματικό τους σπίτι, στον τόπο που γεννήθηκαν.

Info
Desmond Child 
Αμφιθέατρο της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών Cotsen Hall
Αναπήρων Πολέμου 9, Κολωνάκι
Πέμπτη 20/6, 18.30
Εισιτήρια: www.cometogether.live