Πλησιάζει η παράσταση της Νατάσσας Μποφίλιου στο Θέατρο Άλσος

natassa
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Το Σάββατο 8 Οκτωβρίου.

Η εκρηκτική Νατάσσα Μποφίλιου, πάντα με τον Θέμη Καραμουρατίδη και τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο στο πλευρό της,  δύο ακριβώς χρόνια μετά την κυκλοφορία της “Εποχής του Θερισμού” (Οκτώβριος 2020) και ύστερα από ένα απόλυτα επιτυχημένο συναυλιακό καλοκαίρι σε Ελλάδα και Κύπρο, με επιστέγασμα την θριαμβευτική, sold out συναυλία της το Σεπτέμβριο στο Θέατρο Βράχων, κλείνει τώρα πανηγυρικά έναν ακόμα δημιουργικό κύκλο, με μια τελευταία συναυλία, το Σάββατο 8 Οκτωβρίου  στο Θέατρο Άλσος.

Σε μια διετία που ανέσυρε πολλά πρωτόγνωρα συναισθήματα για όλους μας, η “Εποχή του Θερισμού”, φωτεινή, δυναμική κι αισιόδοξη, κατάφερε σε πείσμα των καιρών να κερδίσει τις καρδιές όλων μας, ερχόμενη να σταθεί επάξια πλάι στον πυρήνα του προσωπικού κι αγαπημένου ρεπερτορίου της πιο δεμένης καλλιτεχνικής τριάδας του ελληνικού τραγουδιού.

"Η Εποχή του Θερισμού μας χαρίζει από την πρώτη μέρα της, μεγάλες στιγμές! Είμαστε βαθιά ευγνώμονες για τον τρόπο που την αγκαλιάσατε αλλά και για την  συγκινητική σας προσέλευση στις συναυλίες μας. Ένα πανηγυρικό φινάλε για εμάς είναι η συναυλία στο Άλσος, που σηματοδοτεί την αναχώρηση για τον επόμενο σταθμό μας".

Νατάσσα-Θέμης-Γεράσιμος

Φωτογραφίες: Λαμπρινή Σωτηρίου

Info
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 
ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΣΟΣ
Ώρα έναρξης: 20.30
Οι πόρτες ανοίγουν στις: 19.30
Τιμές εισιτηρίων
Α ζώνη: 30€ 
Β ζώνη: 25€ 
Γ ζώνη: 20€ 
Εξώστης: 15€ 
Όρθιοι: 12€ 
 
Προπώληση εισιτηρίων: viva.gr Public και στα ταμεία του Θεάτρου
Θέατρο ΑΛΣΟΣ: Ευελπίδων 4, Κυψέλη – Πεδίον του Άρεως
Τηλ.: 210-8227471 & 210-8831487