Πρωτοχρονιάτικος μαραθώνιος στο six d.o.g.s

protoxroniatikos-marathonios-sto-six-dogs

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Μαραθώνιο διασκέδασης, με μουσική, χορό, πρωινό, bazaar και πολύ κέφι ετοιμάζει το six d.o.g.s για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, από τις 10 το πρωί και για 24 σχεδόν ώρες.

Το six d.o.g.s διοργανώνει μία ολοήμερη, σχεδόν 24ωρη γιορτή που θα διεξαχθεί σε όλους τους χώρους του, από νωρίς το μεσημέρι της παραμονής της Πρωτοχρονιάς, μέχρι νωρίς το πρωί της 1ης ημέρας του 2011.

Από τις 10 το πρωί θα ανοίξει ο κήπος με ένα διαφορετικό πρωινό, ειδικά φτιαγμένο για την ημέρα αυτή, με καφέ, ζεστή σοκολάτα, καυτά βότανα, το περίφημο ζεστό λικέρ του κήπου, bagels, ζεστές σούπες και πολλά άλλα εδέσματα και ροφήματα που θα συνοδεύσουν ιδανικά την τελευταία μέρα του 2010.

Από τις 12 το μεσημέρι θα ανοίξει το bazaar της τελευταίας στιγμής που οργανώνουν οι Ραπτομηχανόβιες και η παρέα τους, στο οποίο θα παρουσιάζουν τις νέες και πάντα χειροποίητες δημιουργίες τους σε τιμές κρίσης. Η ομάδα αυτή ξεκίνησε στη σχολή δημιουργικής ραπτικής «Tamara’s Creations» με μαθήτριες και μαθητές που τους αρέσει να δημιουργούν ράβοντας. Στο bazaar τους στο six d.o.g.s αυτή τη φορά, θα βρείτε ρούχα, υφασμάτινες και δερμάτινες τσάντες και πορτοφόλια, καπέλα, κοσμήματα φτιαγμένα με διάφορες τεχνικές, κεραμικά και γυάλινα διακοσμητικά και χρηστικά αντικείμενα, σαπούνια, πλεκτά και πολλά ακόμα.

Στις 3 το μεσημέρι και μέχρι αργά το απόγευμα έχει προγραμματιστεί το τελευταίο live του χρόνου στον Κήπο του six d.o.g.s, με ένα συγκρότημα έκπληξη, ενώ στις 11 το βράδυ θα αρχίσει η προετοιμασία για την αλλαγή της χρονιάς. Μέχρι τη 1 μετά τα μεσάνυχτα το six dogs θα κερνάει το ζεστό μυρωδάτο κρασάκι Gluhwein, σπιτικούς κουραμπιέδες και χειροποίητη βασιλόπιτα.

Τα μεσάνυχτα ακριβώς, ακολουθώντας τον παραδοσιακό μεξικάνικο τρόπο, για να σηματοδοτήσουν την αλλαγή της χρονιάς, οι καλεσμένοι του six d.o.g.s θα σπάσουν Piñatas και θα γεμίσει ο κήπος και οι χούφτες τους με όμορφα απλά δώρα και ζαχαρωτά.

Από τη 1 μετά τα μεσάνυχτα και μετά αρχίζει το πρώτο party της χρονιάς, απλά με ένα διπλό dj set. Στο Gig Space θα παρελάσουν οι συνήθεις ύποπτοι και αγαπημένοι φίλοι του six d.o.g.s, Bodj vs Lee Burton (Orpheas/Klik), K.atou (Einmaleins/Lickmydeck), Lemos (Resopal/Cecille) MaK (Deep Inside), Mr. Statik (Bpitch Control/Memo Immigrant) και ο Nicolas Lutz από το Βερολίνο (CDV/Berlin). Το line-up θα συμπληρώσουν και μερικοί ακόμη guests-έκπληξη που δεν θα ανακοινωθούν πριν την βραδιά του party.

Την ίδια στιγμή, κινούμενοι σε περισσότερο indie μονοπάτια, τα decks του bar θα αναλάβουν η biou, ο Stam (aka/ Στάμος Μπάμπαρης, από τους FLAKES), ο μεσιέ Bolas (aka/Κωνσταντίνος Μπόλας), ο Θοδωρής Κανελλόπουλος, ο Blu Velvet και πολλοί ακόμα.

Πληροφορίες: six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, είσοδος ελεύθερη.