Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Ρουφ με τον Dj Panko

paramoni-protoxronias-sto-rouf-me-ton-dj-panko

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

Ο πολυτάλαντος Dj, μέλος των Ισπανών Ojos De Brujo, Dj Pankο θα καλωσορίσει τη νέα χρονιά με ένα ιδιαίτερο dj set στο @Rouf το βράδυ της Παραμονής Πρωτοχρονιάς.

Ο επί χρόνια dj και μέλος των Ισπανών Ojos De Brujo θα καλωσορίσει με τον καλύτερο τρόπο την καινούργια χρονιά στο @Rouf την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Ο γεννημένος στη Βαρκελώνη πολυτάλαντος Dj και παραγωγός, συνδυάζει ενεργητικούς και πολύπλοκους ρυθμούς με το δικό του μείγμα υψηλού επιπέδου τέχνης. Μετά από περιπλάνηση σε διάφορα μουσικά groups, κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του μουσικό στυλ μιξάρωντας ακουστικά όργανα με loops και υπολογιστές και κέρδισε το 2007 το βραβείο Latin Grammy για το καλύτερο φλαμένκο άλμπουμ το "Techari" και το βραβείο BBC 3 για το καλύτερο ευρωπαικό World γκρουπ το 2004.

Χάρη στο ταλέντο του έκανε remix με πολλά άλλα γκρουπ, όπως τα La Kynky Beat,Zulu 930, Ska Cubano,Deladap,Stefano Miele,Iman Baldi,Kumar και πολλά-πολλά άλλα. Ο Dj Panko τώρα ετοιμάζει ένα νέο άλμπουμ κάνοντας remix σε διάφορες Κολομβιανές μπάντες και μια νέα συλλογή με μίξεις των Ojos de Brujo θα είναι έτοιμη σύντομα.

Ένα φοβερό dj set επιφυλάσσει λοιπόν, ο Ισπανός μουσικός και σίγουρα η βραδιά θα εξελιχθεί σε ένα funk ξέφρενο πάρτι.

Πληροφορίες: @Rouf, Κωνσταντινουπόλεως 10 & Ανδρονίκου 18, Γκάζι, 2103837191, είσοδος 10 ευρώ, στις 11 μ.μ.