Ο Theodore δίνει δυο αποκλειστικές συναυλίες στο Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών

theodore
ΠΕΜΠΤΗ, 06 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

Με τον τίτλο «The Voyage» σε μια δεύτερη συναυλία που ανακοινώθηκε για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου.

Η συναυλία της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου είναι ήδη sold out


Η προπώληση συνεχίζεται

Ο Theodore θα υποδεχθεί το κοινό του για δεύτερη φορά στο Κέντρο Επισκεπτών Θησείου, στον ιστορικό χώρο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών στο Θησείο. Μια μοναδική exclusive performance του πρόσφατου album του "The Voyage", στην κορυφή του λόφου Νυμφών, απέναντι από τον ιερό βράχο της Ακρόπολης, κάτω από τα αστέρια του αθηναϊκού ουρανού.
Η συναυλία της Πέμπτης 6 Οκτωβρίου έγινε αμέσως sold out και προστέθηκε και δεύτερη συναυλία για την Τρίτη 11 Οκτωβρίου. 


«Αισθάνομαι ότι το Αστεροσκοπείο είναι ιδανικός χώρος για το ‘’The Voyage’’. Θα ήθελα όλοι μαζί ακούγοντας τη μουσική να κοιτάξουμε προς τον ουρανό και να ονειρευτούμε ένα  ταξίδι στο διάστημα όπως αυτό του ήρωα της ιστορίας του δίσκου». - Theodore

Το album κυκλοφόρησε τον Μάρτιο που μας πέρασε από την United We Fly και αφηγείται μέσα από έξι μουσικά κεφάλαια ένα ταξίδι στο διάστημα ή στον βαθύτερο εαυτό μας. Την διάθεση της απόδρασης, την ενέργεια και το συναίσθημα που γέννησε αυτό το album, θα τα ζήσουμε στον φυσικό τους χώρο, στον μοναδικής ομορφιάς λόφο Nυμφών στο Θησείο, όπου βρίσκεται το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά εκτός από τον δίσκο θα ακουστούν για πρώτη φορά ζωντανά και τα ambient κομμάτια που περιλαμβάνονται στην κασέτα της deluxe έκδοσης του The Voyage, αλλά και τραγούδια της παλαιότερης δισκογραφίας του Theodore που προετοίμαζαν το έδαφος για το concept του The Voyage. Με το τέλος αυτού του ιδιαίτερου live, όλοι οι παρευρισκόμενοι, μαζί με τον Theodore, θα περπατήσουν ως το τηλεσκόπιο Δωρίδη για παρατήρηση του ουρανού και των πλανητών του γαλαξία μας που θα είναι ορατοί εκείνο το βράδυ.

Info
Τρίτη 11 Οκτωβρίου
Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών 
- Κέντρο Επισκεπτών Θησείου, λόφος Νυμφών
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.30
Ώρα Έναρξης: 21.00
Τιμές Εισιτηρίων
Γενική είσοδος: 10€
Προπώληση: viva.gr