Η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης δίνουν «Ρεσιτάλ» στο Gazarte

i-eleni-bitali-kai-o-panagiotis-margaris-dinoun-resital-sto-gazarte-panagiotis-margaris-dinoun-resital-sto-gazarte
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Για μια τελευταία συνάντηση το Σάββατο 26 Νοεμβρίου.

Υπάρχουν κάποιεις καλλιτεχνικές συνεργασίες που δεν ξεκινούν με κάποιον “απώτερο σκοπό”. Η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης συναντήθηκαν τυχαία και αμέσως επικοινώνησαν μέσα από την τέχνη τους και το αποτέλεσμα είναι ολοφάνερο όταν τους δει κάποιος να συνυπάρχουν πάνω στη σκηνή.

Ξεκίνησαν από διαφορετικούς χώρους, αλλά η μαγική σπίθα που ενώνει το ταλέντο, τους έφερε κοντά. Τα πρώτα ιδιαίτερα αυτά ρεσιτάλ, τα έκαναν για να το ευχαριστηθούν οι ίδιοι. Η μεγάλη ανταπόκριση όμως του κοινού, τα έκανε να γίνονται όλο και συχνότερα με αποτέλεσμα το καλοκαίρι που μας πέρασε να τα πραγματοποιήσουν σε πολλούς ιδιαίτερους χώρους σε όλη την Ελλάδα. Κάπως έτσι, φυσικά και αβίαστα, προέκυψαν και οι εμφανίσεις τους στο Gazarte.

Στο κέντρο της Αθήνας, στον ιστορικό χώρο του Gazarte οι δυο θα παρουσιάσουν ένα ανανεωμένο “Ρεσιτάλ”, με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε. Ένα “Ρεσιτάλ” που θα κουβαλά αυτό το ιδιαίτερο αποτύπωμα που θέλουν να φέρουν η Ελένη Βιτάλη και ο Παναγιώτης Μάργαρης στο ελληνικό τραγούδι. Μια φωνή που έχουν υμνήσει οι πάντες και ένας κλασικός κιθαρίστας που η τέχνη του έχει χαρακτηριστεί ως “απαστράπτουσα”.

Δυο σπουδαίοι καλλιτέχνες που, σε μια εποχή γεμάτη θόρυβο, με βαθιά ψυχή και συναίσθημα καταθέτουν τον δικό τους ψίθυρο.

Info
Ώρα έναρξης: 21.00
Οι πόρτες ανοίγουν: 20.00
GAZARTE MAIN STAGE
Προπώληση
Ηλεκτρονικά: VIVA.GR
Τηλεφωνικά: 11876
Φυσικά Σημεία: Viva Spots
Tιμές Εισιτηρίων: Α' ζώνη 28 ευρώ, Β' ζώνη 22 ευρώ, Γ' ζώνη 17 ευρώ, Όρθιοι 12 ευρώ