Glamorous party την παραμονή στο Hilton

glamorous-party-tin-paramoni-sto-hilton

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010

To καθιερωμένο πρωτοχρονιάτικο party του Hilton θα γίνει και φέτος την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, στο Βall Room του ξενοδοχείου με τις μουσικές επιλογές του Βασίλη Τσιλιχρήστου και του Αλέξανδρου Χριστόπουλου.

Για 5η συνεχόμενη χρονιά ένα από τα μεγαλύτερα party της πόλης, το «Red Night» θα πραγματοποιηθεί την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο Βall Room του Hilton Athens Hotel. Έτσι λοιπόν, για την τελευταία νύχτα του χρόνου και τις πρώτες ώρες του καινούργιου, μετά το warm up του Παντελή Στασινού, οι djs Βασίλης Τσιλιχρήστος και Αλέξανδρος Χριστόπουλος θα επιδοθούν σε ένα 7ωρο dj set.

Στον χώρο θα υπάρχει V.I.P area, πυροτεχνήματα, χορεύτριες, ιδιαίτερη εορταστική διακόσμηση και φοβερά cocktails. Το event τις προηγούμενες χρονιές είχε προσέλευση 4.000 ατόμων, για αυτό καλύτερα να κάντε έγκαιρα κράτηση.

Για το αποτέλεσμα και την διασκέδαση δεν χρειάζονται σχόλια, είναι εγγυημένα. Αμέσως μετά το party, σας περιμένει μια θέση στο θρυλικό πρωινό στο Βυζαντινό του Hilton με πλούσιο μπουφέ και socializing από τις 4.30 το πρωί.

Πληροφορίες: Hilton Athens Hotel, Βασ. Σοφίας 46,Αθήνα 11528, 210-7281351, είσοδος 20 ευρώ , ποτό 12 ευρώ, special ποτό 15 ευρώ, μπουκάλι 120 ευρώ, special μπουκάλι 150 ευρώ, σαμπάνια 150 ευρώ.