Πρωτοχρονιάτικο πάρτι μέχρι τo ξημέρωμα στο Gazarte

protoxroniatiko-parti-mexri-to-ksimeroma-sto-gazarte

ΣΑΒΒΑΤΟ, 01 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Tο Gazarte επιφυλάσσει ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους Joy Parade Big Party Band, το Σάββατο 1 Ιανουαρίου.

Το Πρωτοχρονιάτικο πάρτι του Gazarte είναι πλέον θεσμός και όλοι το περιμένουν με ενθουσιασμό και φέτος! H πρώτη βραδιά της καινούργιας χρονιάς θα είναι πλημμυρισμένη με κέφι χορό και καλή μουσική, μιας και το γνωστό στέκι στο Γκάζι επιφυλάσσει ένα ξέφρενο πάρτι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, παρέα με τους Joy Parade Big Party Band.

Πρόκειται για μία από τις πιο περιζήτητες χορευτικές μπάντες στην Αγγλία και την Ευρώπη από το 2004 που σχηματίστηκαν. Χάρη στο πλούσιο ρεπερτόριο τους, που απλώνεται από τον soul ήχο της Motown και της disco μέχρι το rock and roll και τo swing της δεκαετίας του '30 και του '40 καταφέρνουν να κάνουν το κοινό να χορεύει ασταμάτητα και να μεταδίδουν φοβερό πάθος και ενέργεια με κάθε τους εμφάνιση.

Κάτι τέτοιο σκοπεύουν να κάνουν και το Σάββατο στο Gazarte, προσφέροντας μία αξέχαστη βραδιά, όπως αρμόζει άλλωστε σε μία σωστή και λαμπερή Παραμονή Πρωτοχρονιάς μακριά από προβλήματα και σκοτούρες.

Πληροφορίες: Gazarte, Βουτάδων 32, Γκάζι, 210 34 52 277, στις 11 μ.μ., εισιτήρια 20, 25, 35 και 40 ευρώ.