Παρατείνονται τα shows του Κωστή Μαραβέγια στον Σταυρό του Νότου

marabegia
ΤΡΙΤΗ, 06 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Για 3 ακόμη Παρασκευές ο Κωστής Μαραβέγιας μας περιμένει στο σαλόνι του, στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου.

Ο Κωστής Μαραβέγιας συνεχίζει με μεγάλη επιτυχία τις εμφανίσεις του στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου. Ή για να είμαστε ακριβείς ... για τρεις ακόμη Παρασκευές μας περιμένει να γίνουμε μια μεγάλη, γνώριμη από τα παλιά, παρέα στο σαλόνι που έχει στήσει πάνω στη σκηνή.

Γεμάτος ειλικρίνεια, με αρκετή δόση χιούμορ και ευδιάκριτη την ανάγκη του να "γίνουμε ένα" ο Κωστής δίπλα στη βιβλιοθήκη του, με τα αγαπημένα του βινύλια και ανάμεσα σε λουλούδια, μια κλεψύδρα και διάφορα μουσικά όργανα, με συγκίνηση και με ματιά στο μέλλον, μας παρουσιάζει παλιά αγαπημένα, αλλά και νέα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Μαζί του η εκρηκτική Ξένια Ντάνια και η μπάντα του που μας απογειώνει κάθε βραδιά. 

Μια επιστροφή στον πυρήνα, στον Κωστή που ονειρευόταν και εξακολουθεί να ονειρεύεται. Μια περιπλάνηση σε αυτόν τον ξεχωριστό μουσικό κόσμο που έπλασε τραγούδι το τραγούδι, χρόνο με τον χρόνο την τελευταία 10ετία. Χωρίς ίχνος νοσταλγίας, μόνο με λαχτάρα για τη συνάντηση με όλες και όλους αυτούς που από τότε μέχρι σήμερα μεγαλώνουν μαζί του, με τους καινούριους φίλους και φίλες, με όλους όσους δεν έχουν σταματήσει να θαυμάζουν, να ρωτούν, να ψάχνουν, να ακούνε μουσικές και να ξαφνιάζονται…

Info
Τρεις τελευταίες Παρασκευές: 9, 16 και 23 Δεκεμβρίου
Κεντρική Σκηνή - Σταυρός του Νότου
Θαρύπου 37, Νέος Κόσμος
Ώρα Έναρξης: 22.30
Ώρα Προσέλευσης: 22.00
Γενική Είσοδος: 14€

** Πώληση εισιτηρίων θέασης την ίδια μέρα στο ταμείο του καταστήματος.
*** Για κράτηση θέσης καθημένου σε τραπέζι επικοινωνείτε στο τηλ. 210 9226975