«Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή

femalehandsinwhiteknittedmittenswithaentwinedvintage
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 09 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2022

Στις 13, 14 & 15 Δεκεμβρίου 2022 από 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ.

Ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. «Το Εργαστήρι» διοργανώνει και φέτος τη μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή «ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ 2022» στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του ΜΕΤΡΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ. Στις 13, 14 & 15 Δεκεμβρίου 2022 από 09:00 το πρωί έως 09:00 το βράδυ.

Για τους γονείς και όλους τους φίλους των ατόμων με αναπηρία, το Πανηγύρι της Αγάπης είναι πλέον θεσμός. Ένας θεσμός που έχει στέρεα θεμέλια στις καρδιές μας, στη σκέψη μας, στη ζωή και τη δράση μας, αφιερωμένος αποκλειστικά στη φροντίδα των ιδιαίτερων παιδιών μας.

Σας προσκαλούμε για να θαυμάσετε και να διαλέξετε χριστουγεννιάτικα δώρα από τις χειροποίητες δημιουργίες των ωφελούμενών μας και από τη μεγάλη συλλογή προϊόντων, που προσφέρουν εταιρίες και ιδιώτες που στηρίζουν «Το Εργαστήρι».

Ελάτε στο ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ για να ενισχύσουμε την προσπάθεια και τα όνειρα των «δικών» μας ανθρώπων.

Ελάτε να τους υποστηρίξουμε όλοι μαζί, να χτίσουν το μέλλον τους.

Ελάτε να ανανεώσουμε τους δεσμούς αγάπης και την υπόσχεση που μας συνδέει, για την ενίσχυση του προγράμματος των Στεγών Υποστηριζόμενης Διαβίωσης, που στεγάζει τα όνειρα αυτών των ξεχωριστών ατόμων με τα τεράστια αποθέματα ψυχικής δύναμης και αισιοδοξίας,

Ελάτε για να αποδείξουμε για πολλοστή φορά ότι η ανθρωπιά και η αγάπη παραμένουν ανυπέρβλητες αξίες!

Αυτό το τριήμερο προσφοράς, χαράς, αγάπης και κοινωνικής αλληλεγγύης, όλοι εμείς -ΠΟΙ) πασχίζουμε καθημερινά για το παρόν και το μέλλον των νέων ανθρώπων με νοητική αναπηρία, που απασχολούνται δημιουργικά στο Κέντρο «Το Εργαστήρι-Λίλιαν Βουδούρη»- θα είμαστε εκεί!

Info
Τριβωνιανού και Αγίου Όρους 46, Άνω Λιόσια
ΤΗΛ. 210 24 84 541 - 2, Γ-ΑΧ 210 24 84 540 - e-mail: i[email protected] www.ergastiri.org