Ο τζαζίστας James Taylor στο Half Note

o-tzazistas-James-taylor-sto-half-note

ΣΑΒΒΑΤΟ, 08 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Μοναδικές στιγμές με jazz ακούσματα προσφέρουν μέχρι τις 13 Ιανουαρίου ο James Taylor και το κουαρτέτο του στο Half Note.

Το συγκρότημα που ορίζει την έννοια της acid jazz από τη δεκαετία του ‘80, ο James Taylor και το κουαρτέτο του θα χαρίσουν μοναδικές βραδιές στο Half Note Jazz Club, μέχρι και την Πέμπτη 13 Ιανουαρίου.

Το όχημα του James Taylor ήταν και είναι το όργανο Hammond B-3 και ένα γκρουπ που ξέρει πως να γκρουβάρει πάνω στη soul jazz και τα hits των παλιών soundtrack. Από το «Mission:Impossible» με το οποίο ξεκίνησαν, μέχρι σήμερα, η πορεία τους είναι στρωμένη με μεγάλες επιτυχίες που τους έφεραν στην πρώτη γραμμή των βρετανικών clubs.

O James Taylor έχει τη μοναδική ικανότητα να ανακαλύπτει πάντα καινούργιους ήχους και προσθέτοντας τα αισθησιακά φωνητικά στα κομμάτια του, δημιουργεί ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα.

Ένα άλλο στοιχείο για το οποίο είναι γνωστοί οι James Taylor Quartet είναι οι φοβερές ζωντανές τους εμφανίσεις που πάντα καταλήγουν σε ένα funky ξέφρενο πάρτι, κάτι που όσοι βρεθούν στο Half Note θα διαπιστώσουν και από κοντά.

Πληροφορίες: Half Note Jazz Club Τριβωνιανού 17, Μετς, 210 9213310, στις 10.30 μ.μ. (Κυριακή στις 9 μ.μ.), είσοδος 20, 25 και 30 ευρώ, (κάθε Δευτέρα 15 και 20 ευρώ).