Γυναικεία μπάντα με swing διάθεση στο Almaz

gunaikeia-mpanta-me-swing-diathesi-sto-almaz

ΤΡΙΤΗ, 11 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Πέντε κορίτσια ανεβαίνουν στη σκηνή του Αlmaz για μια μουσική διαδρομή γεμάτη φρέσκες επανεκτελέσεις γνωστών τραγουδιών, με swing διάθεση.

Οι F8 (Fate) γυρνούν, μετά από τρία χρόνια, στον τόπο του εγκλήματος και την Τετάρτη 12 Ιανουαρίου ανεβαίνουν στη σκηνή του Almaz, με μουσικές από όλες τις δεκαετίες, με swing απόχρωση και διάθεση.

Τα πέντε κορίτσια θα αναλάβουν την ξενάγησή μας σε μια κεφάτη μουσική διαδρομή, που περιλαμβάνει φρέσκες επανεκτελέσεις τραγουδιών από Frank Sinatra μέχρι Queen και Amy Winehouse, τολμηρές διασκευές από Nina Simone έως Tracy Chapman και Duffy και «πειραγμένες» εκτελέσεις από Ray Charles μέχρι Michael Jackson και Snow Patrol.

Τον Φεβρουάριο του 2008, αυτόπτης μάρτυρας της «εκτέλεσης» των κομματιών από την αισθαντική φωνή της Ιρέν, ήταν η ανήσυχη Γεωργία. Αφορμή υπήρξε μια βραδιά karaoke που διοργάνωσε το Almaz. Από τότε οι δυο τους, νέες γυναίκες μόνες έψαχναν... μπάντα! Και τη βρήκαν, μόλις πέρυσι, στα πρόσωπα της εκρηκτικής Νατάσσας, της πληθωρικής Νίκης και της σαρωτικής Αλεξίας.

Πληροφορίες: Almaz: Τριπτολέμου 12, Γκάζι, 210 3474763, www.almaz.gr , στις 9.30 μ.μ., είσοδος 10 ευρώ (με ποτό), 2ο ποτό 7 ευρώ.