Ένας «Μπούφος» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης

boufos-1 Giannis Kalogridis
ΠΕΜΠΤΗ, 12 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Άνοιξε πριν ένα περίπου μήνα στην πολύβουη πια πλατεία Αγίας Ειρήνης και φέρνει μαζί του τοπικά ελληνικά προϊόντα, εκλεκτά ποτά και όμορφες μουσικές!

Ένα ψηλοτάβανο νεοκλασικό κτήριο, με εσωτερικό μπαλκονάκι, σε ένα μικρό δρομάκι της Αγίας Ειρήνης, μετατράπηκε σε all day καφέ-μπαρ κι έκανε δυναμικά την εμφάνισή του στις αρχές του προηγούμενου μήνα.

Πήρε το όνομά του από το μεγαλύτερο νυχτόβιο αρπακτικό της Ευρώπης, τον μπούφο, που δεν απομακρύνεται από την περιοχή του, συχνά και καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής του.

Ο Μπούφος της Αγίας Ειρήνη επομένως, ήρθε για να μείνει, προσφέροντας νοστιμότατα σνακ όλη μέρα, από τοπικούς παραγωγούς της Ελλάδας, όπως αυγοτάραχο ή καπνιστό χέλι, ποικιλία τυριών και αλλαντικών και φυσικά, ροφήματα και καφέ. 

Giannis Kalogridis

Το βράδυ, ο Μπούφος καλεί guest djs στα decks του και η κίνηση μεταφέρεται στις extra large ξύλινες μπάρες του. Απολαύστε το ποτό σας, ένα παλαιωμένο ρούμι, ένα καπνιστό ουίσκι ή ένα κοκτέιλ της αρεσκείας σας και αφεθείτε σε jazzy-funk μουσικές.

Ο Μπούφος ακούει Tom Waits, Glenn Miller, Manu Dibango, Blues Brothers και το βράδυ ανεβάζει στροφές με funk από εκλεκτούς guest djs της πόλης.

Πληροφορίες: Καρόρη 4, 210 3211117,  https://www.facebook.com/mpoufosbar

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]