Gin gallery: νέα άφιξη στο Κολωνάκι

gin-gallery
ΔΕΥΤΕΡΑ, 23 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Το Κολωνάκι έχει αρχίσει εδώ και μερικούς μήνες και «ξανανιώνει», με νέες αφίξεις bars και εστιατορίων. Πρόσφατα άνοιξε τις πόρτες του το Gin Gallery, ένας χώρος με δυνατή μπάρα στην Σκουφά.

Το παλιό γνωστό μας Nouvelle Vague αντικατέστησε τον περασμένο Νοέμβριο, το νέο cocktail bar επί της Σκουφά, με το όνομα Gin Gallery.

Με το οικείο μας πια ντεκόρ και ατμόσφαιρα από την περίοδο της ποτοαπαγόρευσης και τη δεκαετία του ’30 –από όπου προήλθε άλλωστε και το όνομα, βασισμένο στο ποτό σήμα κατατεθέν της εποχής εκείνης- το Gin Gallery ετοιμάζει και προσφέρει εξαιρετικά cocktails στον ζεστό και φιλόξενο μακρόστενο χώρο του.

Ο μεγάλος άνετος λευκός καναπές έξω, τα τραπέζια για φαγητό στο υπερυψωμένο επίπεδο, η μεγάλη ξύλινη μπάρα, τα πέτρινα πλακάκια στον τοίχο και το υπέροχο φωτιστικό του συνθέτουν ένα περιποιημένο σκηνικό, ιδανικό για να χαλαρώσεις και να απολαύσεις το ποτό σου, ακούγοντας jazz και soul μουσικές επιλογές.

Κι αν πεινάσετε, το Gin Gallery έχει και μερικές εξαιρετικές επιλογές για φαγητό, όπως τα υπέροχα burger του, σε ικανοποιητική ποικιλία.

Εδώ φυσικά μπορείτε να πιείτε και το καφεδάκια σας πρωί και απόγευμα κάθε μέρα. Ο χώρος είναι allday!

Πληροφορίες: Σκουφά 51, Κολωνάκι, 210 3630009

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]