Rock & balls: cocktails με κεφτεδάκια κανείς;

rock-kai-balls-balls
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 10 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014

Τα cocktails έχουν γίνει μόδα για τα καλά και ο συνδυασμός τους με θεματικά πιάτα (πίτσα, λουκουμάδες κτλ.) αρχίζει να «ανεβαίνει» τελευταία.

Μετά το Melouk στο Χαλάνδρι που τρατάρει τους θαμώνες τους λουκουμάδες, αλμυρούς και γλυκούς μαζί με εμπνευσμένα cocktails και το 30 something με πίτσα και cocktails, ήρθε η ώρα για μια ακόμα συνδυαστική άφιξη, αυτή τη φορά στην πλατεία Αγίας Ειρήνης, το νέο hot spot της Αθήνας.

Με την επωνυμία «Rock & balls», το bar restaurant αυτό συνδυάζει νόστιμα εδέσματα με κεφτέδες και εξαιρετικά cocktails, σε έναν μεγάλο νεοϋορκέζικης ατμόσφαιρας χώρο. Από το γενικότερο κιτρινωπό βιομηχανικό του design, εμπνευσμένο από της ομάδα του Κ studio, ξεχωρίζουν η άνετη μπάρα με το μεγάλο ιδιαίτερο φωτιστικό από πάνω, τα πρωτότυπα τραπεζοκαθίσματα και φυσικά, το graffiti με μεγάλες μορφές της παγκόσμιας μουσικής σκηνής στον ένα τοίχο.

Το μενού του διαθέτει 5 διαφορετικά είδη κεφτέδων στον φούρνο που μπορείς να συνδυάσεις με διαφορετικές σάλτσες και συνοδευτικά ή ακόμα και να τα κάνεις σάντουιτς. Εδώ θα βρείτε επίσης, την νέα μεγάλη αγάπη της Αμερικής, τα παγωτά σάντουιτς που μπορείτε να φτιάξετε με ό,τι παγωτό θέλετε.

Όσο για τα cocktails του, μπορείτε να δοκιμάσετε λιγότερο συνηθισμένα cocktails, όπως το Lucifer με ρούμι, φράουλα, μπαχαρικά και λεμόνι ή το Follow the steps με τζιν, μέλι, γιαούρτι και λεμόνι, αλλά και πιο γνωστά όπως το Bourbon Crusta με bourbon, λεμόνι και  πορτοκάλι που το συναντάμε σε πολλά bars με στιλ από την εποχή της ποτοαπαγόρευσης. 

Πληροφορίες: Βασιλικής 2 & Παν. Σκουζέ, Πλ. Αγ. Ειρήνης, 210 3211112, https://www.facebook.com/rocknballs

Βάλια Κανελλοπούλου
[email protected]