Έλληνες djs «συνεργάζονται» για μια βραδιά γεμάτη electronica

ellines-djs-sunergazontai-gia-mia-bradia-gemati-electronica

Η Ελληνίδα Όλγα Κουκλάκη είναι μία από τους djs που θα παίξουν μουσική στο six d.o.g.s.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 28 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2011

Μια kollektiva Ελλήνων καλλιτεχνών με πολύχρονη παρουσία στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας, θα μιξάρει τα αγαπημένα της βινύλια στο Six d.o.g.s.

Το six d.o.g.s φιλοξενεί, την Παρασκευή 28 Ιανουαρίου, μία kollektiva καλλιτεχνών με πολύχρονη παρουσία στην ηλεκτρονική μουσική σκηνή της Αθήνας, που θα μιξάρει τα αγαπημένα της βινύλια, με μοναδικό σκοπό να προσφέρει μια όμορφη ηχητικά και όχι μόνο βραδιά!

House/Electro/Detroit House είναι μερικοί από τους ήχους που θα ακουστούν και θα μας κάνουν να χορέψουμε. Τη βραδιά θα ανοίξει ο Roman, ένας vinyl dj που παρόλο το νεαρό της ηλικίας του, ξεχωρίζει για τα ακούσματα και τις μουσικές του επιλογές. Τη σκυτάλη θα πάρει το αγαπημένο δίδυμο των Klinik, όπου μετά από μία επιτυχημένη πορεία σε διάφορα αθηναϊκά club και με αρκετές guest εμφανίσεις σε event underground καλλιτεχνών όπως οι Housemeister, Metope, Savas Pascalidis και άλλοι, θα κάνει την τελευταία του εμφάνιση στην αθηναϊκή dance σκηνή.

Στη συνέχεια, η ταλαντούχα παραγωγός και dj Όλγα Κουκλάκη, γνωστή από τη συνεργασία της με τα γαλλικά label «Fcom» και «The Perfect Kiss», αλλά και για το release του προσωπικού της album «Getalife», το οποίο απέσπασε πολύ καλές κριτικές, θα μας χορέψει στους electro ρυθμούς της.

Τέλος, την βραδιά θα κλείσει ο djKyros, ο οποίος έχει πρόσφατα μετακομίσει στο Βερολίνο και έρχεται για την πρώτη του φετινή χειμερινή εμφάνιση στα decks του six d.o.g.s. Με μια βαλίτσα γεμάτη βινύλια από τα πιο γνωστά δισκοπωλεία του Βερολίνου, θα μας μιξάρει με την ιδιαίτερη τεχνική του ένα vinyl djset μεταφέροντας στο dance floor του six d.o.g.s τον παλμό της underground ατμόσφαιρας των club της γερμανικής πρωτεύουσας.

Πληροφορίες: Six d.o.g.s, Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, http://www.sixdogs.gr/ , στις 11 μ.μ., είσοδος δωρεάν.