«Γήινοι Άγγελοι» ξανά στο Half Note

athina-andreadi-athena-andreadi
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Έναν συνδυασμό λιτής μουσικής, καθαρής φωνής και μεστών σε νοήματα στίχων, ετοιμάζει να μας παρουσιάσει για δεύτερη βραδιά, η Athena Andreadis, στις 9 Απριλίου, στο Half Note.

Η ξεχωριστή Athena, μια ξεχωριστή περίπτωση τραγουδοποιού της Ελλάδας, θα παρουσιάσει για μια βραδιά, στο Half Note, το πρώτο της ελληνόφωνο album με τίτλο «Γήινοι  Άγγελοι».

Από το πρόγραμμά της δε θα λείψουν και κομμάτια από τα δύο προηγούμενα αγγλόφωνα albums της, που δέχθηκαν εξαιρετικές κριτικές από τον διεθνή Τύπο.

Με δυνατά εφόδια και εγκωμιαστικά σχόλια στις βαλίτσες της, η Αthena επιστρέφει στη χώρα της, ύστερα από αρκετά χρόνια στο Λονδίνο, για να κερδίσει και το εγχώριο κοινό, σε μια αντίστροφη από τη συνηθισμένη πορεία.

Η μουσική της είναι ένα μίγμα από folk-rock, pop, jazz και κλασική, με προσωπική ματιά και πολύ πάθος.

Έχουν πει για εκείνη

Το αμερικανικό Billboard Magazine έγραψε: «Ένα ταλαντούχο ανερχόμενο αστέρι». Η βρετανική The Guardian είπε «Είναι προφανώς μια υπέροχη τραγουδοποιός. Γενναία και πρωτότυπη».  Ενώ η Daily Mail έγραψε για εκείνη ότι έχει «Εκτυφλωτική λάμψη και τεράστιο ταλέντο».

Ας την γνωρίσουμε κι εμείς λοιπόν κι ας την αγαπήσουμε…

Πληροφορίες: Half Note, Τριβωνιανού 17, Μετς, 210 9213310, στις 9.30 μ.μ., είσοδος 15, 20 και 25 ευρώ.