Η Όλγα Κουκλάκη «συναντά» τον Nteibint στο Bios

i-olga-kouklaki-sunanta-ton-nteibint-sto-bios

ΤΡΙΤΗ, 08 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Ο γνωστός πολυχώρος της Πειραιώς ετοιμάζει μία βραδιά που θα συζητηθεί, με μία διαφορετική συνάντηση που θα περιλαμβάνει dj set αλλά και live.

Η Όλγα Κουκλάκη θα μοιραστεί τη σκηνή μαζί με τον Nteibint, την Παρασκευή 11 Μαρτίου στο Bios, για ένα dj set κι ένα live που αναμένεται να συζητηθούν.

Η Όλγα Κουκλάκη είναι μία από τις λίγες Ελληνίδες που έχει ξεχωρίσει και εκτός συνόρων στον χώρο της electronica με αξιόλογες συνεργασίες και εμφανίσεις με καλλιτέχνες όπως οι Nouvelle Vague και οι Poni Hoax, ενώ τα πέντε χρόνια που πέρασε στο Παρίσι έκανε πολλά επιτυχημένα dj sets και συνεργάστηκε με την F Communications, δισκογραφικό label του Laurent Garnier ενός από τους σημαντικότερους παραγωγούς της Γαλλικής ηλεκτρονικής σκηνής.

Το άλμπουμ της με τίτλο «Getalife» πήρε πολύ καλές κριτικές από τον μουσικό κόσμο σε όλη την Ευρώπη και την καθιέρωσε ως παραγωγό, ενώ σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει την καινούρια της δουλειά.

Ο Nteibint σε μόλις ένα χρόνο, έχει συνεργαστεί με έναν μεγάλο αριθμό καλλιτεχνών με την ιδιότητα του συνθέτη, του παραγωγού ή και των δυο. Οι live εμφανίσεις του εστιάζουν στη δυνατότητά του να συνθέτει πρωτότυπη pop μουσική, συνδυάζοντάς την με rock και electro στοιχεία.

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, στις 10.30 μ.μ., είσοδος 5 ευρώ.