Μια «δεμένη» θεατρική παρέα σε μουσική παράσταση χωρίς τίτλο

mia-demeni-theatriki-parea-se-mousiki-parastasi-xoris-titlo

ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Τι συμβαίνει όταν μια παρέα απλά αποφασίζει να ενώσει την διάθεση, το ταλέντο, την διαφορετικότητα, την αγάπη και την χαρά για αυτό που κάνει στην σκηνή;

Με οδηγό το τραγούδι και μοναδικό στόχο την διασκέδαση, ο Γιώργος Αλουπογιάννης, ο Βαγγέλης Ασημάκης, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Παντελής Καναράκης και ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος υποδέχονται το κοινό την Πέμπτη 10 Μαρτίου, με ένα πρόγραμμα άκρως διακσεδαστικό στο bar Socialista στο Γκάζι.

Μια μουσική παράσταση με πολλά αγαπημένα τραγούδια και άφθονο γέλιο, φτιαγμένη με κέφι, μεταξύ φίλων, με άποψη και παρεϊστικη διάθεση, χιούμορ και εξαιρετικές επιλογές τραγουδιών, περιμένει τους επισκέπτες του Socialista.

Όσοι δεν έχετε απολαύσει ακόμα τη μουσική παράσταση «Χωρίς τίτλους και υπερβολές» περάστε μια βόλτα από το Γκάζι για να πιείτε το ποτό σας, μετά μουσικής.

Πληροφορίες: Socialista, Τριπτολέμου 33, Γκάζι, 210 3474733, στις 10.30 μ.μ.