Μια πολυμήχανη Βερολινέζα στα decks του 6 d.o.g.s.

mia-polumixani-berolineza-sta-decks-tou-6-dogs-dogs

H resident dj K.atou και η Βερολινέζα φιλοξενούμενη Maayan Nidam.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Η αγαπημένη και πολυτάλαντη Maayan Nidam από το Βερολίνο φιλοξενείται στα στα decks του 6 d.o.g.s. για ένα party με ρυθμό και funk διάθεση.

To Deep Inside, μετά από τέσσερα επιτυχημένα party, συνεχίζει δυναμικά καλωσορίζοντας στην Αθήνα την αγαπημένη και πολυτάλαντη Maayan Nidam από το Βερολίνο, ως φιλοξενούμενη στα decks του 6 d.o.g.s., το Σάββατο 12 Μαρτίου.

Η Maayan Nidam ξεκίνησε την καριέρα της ως dj και παραγωγός το 1999 και έχει δημιουργήσει μέχρι σήμερα μια εντυπωσιακή δισκογραφία. Ο ήχος της παρουσιάζει ιδιαίτερη ποικιλομορφία, λόγω της σφαιρικής και διεθνούς ανατροφής της, (γεννημένη στο Τελ Αβίβ, έζησε σε μια μεσογειακή πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα, σπουδάζοντας multimedia, το οποίο ακολούθησε μια σύντομη εξάμηνη παραμονή στην Νέα Υόρκη).

Ο τελικός σταθμός της ήταν το Βερολίνο, όπου μαγεύτηκε από τη γνωστή underground σκηνή των πάρτι, που την οδήγησαν στη δημιουργία του προσωπικού της studio. Επτά χρόνια μετά, παραμένει στο Βερολίνο, κάνοντας μουσική και δίνοντας σχήμα στις γραμμές και τάσεις που γεννιούνται στα clubs της πόλης.

Στα decks του 6 d.o.g.s. θα παρασύρει το κοινό με ένα set με απίστευτη αίσθηση του ρυθμού, τον αισθησιασμό του funk, καθώς και πολύ χιούμορ. Μαζί της θα είναι οι resident djs, K.atou και ΜaK.

Πληροφορίες: 6 d.o.g.s., Αβραμιώτου 6-8, Μοναστηράκι, Αθήνα, 210 3210510, στις 11 μ.μ., είσοδος ελεύθερη.