Ξεκίνησαν τα openings στην παραλιακή

island
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2014

Καλοκαιριάζει και ξεκινάμε να κατηφορίζουμε προς τη θάλασσα, για να δροσίσουμε… τις νύχτες μας. Τα clubs της παραλιακής ανοίγουν ένα-ένα και μας περιμένουν για ένα ακόμα δυνατό καλοκαίρι.

Island Club Restaurant

Mία σταθερή αξία για τους clubbers αυτής της πόλης, το Island club γιορτάζει φέτος τα 20 χρόνια του. Ατμόσφαιρα, στυλ και ποιότητα είναι τα συνεκτικά στοιχεία μεταξύ του club, του εστιατορίου και του C Lounge που μας υποδέχεται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δημιουργική μεσογειακή κουζίνα, επιλεγμένες ετικέτες κρασιών σ’ ένα περιβάλλον απίστευτης φυσικής ομορφιάς. Το μεγάλο opening party έχει προγραμματιστεί για τις 8 Μάιου. Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Βάρκιζα, 210 9653563, www.facebook.com/IslandClubRestaurant.gr.

Ακρωτήρι Club Restaurant

Η αρχή έγινε στις 4 Απριλίου μ’ ένα μεγάλο opening party. Το Ακρωτήρι, ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της παραλιακής τα τελευταία χρόνια, επέστρεψε και φέτος και ετοιμάζει θεματικά parties και ξεχωριστές προτάσεις για τις ανοιξιάτικες, αλλά και τις καλοκαιρινές νύχτες που πλησιάζουν. Πληροφορίες: Βασ. Γεωργίου Β5, Άγιος Κοσμάς, 210 9859147- 9, www.facebook.com/Akrotiri.

Nālu Café

Μια νέα είσοδος κάνει την εμφάνισή της στον χάρτη της Παραλιακής. Ένας all-day χώρος, δίπλα στη θάλασσα, το Nālu ανοίγει απ’ το πρωί για καφέ και χαλάρωση, σερβίρει πιάτα μεσογειακής κουζίνας με fusion στοιχεία κι αργότερα ετοιμάζει τα Nālu cocktails. Όσοι πάνε με παιδάκια, να μην ανησυχούν: ένας υψηλών προδιαγραφών παιδότοπος τους περιμένει, σ’ ένα χώρο ο οποίος συνδυάζει πολλά ethnic στοιχεία.  Το Nālu Café μας υποδέχεται από την Παρασκευή 25/04. Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παραλία Ακτή Ηλίου, Άλιμος, 210 9880990, www.facebook.com/nalucafe.

Derti Street Bar

Φαίνεται ότι τα «ελληνάδικα» έχουν επιστρέψει για να μείνουν. Οι φαν του είδους λοιπόν μπορούν να κατηφορίσουν και προς παραλία μεριά και να πάνε στο Derti Street Bar, το οποίο έχει ήδη ανοίξει. Το μαγαζί σχετίζεται με τους ραδιοφωνικούς σταθμούς Derti και Sfera, οπότε τα ακούσματα είναι τα αναμενόμενα, οι τιμές δε, λογικές. Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος 81, Γλυφάδα, 210 8941181, www.facebook.com/DertiStreetbar.

Akanthus

To μεγάλο αδελφάκι του Nālu έχει διαγράψει σημαντική πορεία στην αθηναϊκή καλοκαιρινή νύχτα και από το 2001 συνεχίζει ακάθεκτο. Φέτος, μεταφέρεται σ’ έναν καινούργιο χώρο – εκεί όπου πέρσι λειτουργούσε το Fabrica De Vino – και από αρχές Μάιου περιμένει πιστούς θαμώνες, αλλά και νέους επισκέπτες για καλό φαγητό και διασκεδαστικές χορευτικές στιγμές. Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος, Παραλία Ακτή Ηλίου, Άλιμος, 210 9680800, www.facebook.com/Akanthus.

Sideradiko

Το έτερο «ελληνάδικο» της παρέας άνοιξε για δεύτερη χρονιά στις 4 Απρίλη και έχει ήδη προγραμματίσει μια σειρά θεματικών πάρτι, με κοινό άξονα τα ελληνικά τραγούδια. Ποτά και cocktail σε καλές τιμές για να σας συντροφεύσουν στον ολονύκτιο χορό σας. Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος - Καρτ Αγίου Κοσμά, Ελληνικό, 210 7018700, www.facebook.com/Existtorace.

Balux Café, The House Project

Στον Αστέρα Γλυφάδας, το Balux Café θυμίζει σπίτι βγαλμένο από ταινία: έχει σαλόνι για επιτραπέζια και τηλεόραση, καθιστικό και τραπεζαρία για το φαγητό, playroom με μπιλιάρδο και κονσόλες, παιδότοπος ακόμα και βιβλιοθήκη για τους πιο διαβαστερούς, όλα αυτά σε μια υπέροχη τοποθεσία πάνω στο κύμα. Το Balux Café υποδέχεται τη σεζόν μ’ ένα μεγάλο πάρτι στις 26 Απριλίου. Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Αστέρας Γλυφάδας, 210 8983577, www.facebook.com/BaluxHouse?fref=ts.

Mansion Poolbar Café

Εκεί όπου μέχρι πρότινος βρισκόταν το Cataralla, τώρα σας περιμένει το Mansion. Όσο ο χώρος του Mansion Club ετοιμάζεται για την καλοκαιρινή σεζόν, μπορείτε από νωρίς το πρωί ν’ απολαύσετε τον καφέ σας και αργότερα το ποτό σας είτε στο Poolbar, δίπλα στη δροσερή πισίνα, είτε στο Café, μπροστά ακριβώς από τη θάλασσα. Πληροφορίες: Διαδόχου Παύλου 20, Παραλία Γλυφάδας, 210 8944048, www.facebook.com/MansionPoolbarCafe.

Bolivar Beach Bar

Στο Bolivar θα νιώσετε σα να έχετε πάει διακοπές: φοίνικες, υπέροχη μουσική, συναυλίες, εξαιρετικά cocktail σε λογικές τιμές, όλα, μια ανάσα από το κέντρο της πόλης. Ανοίγει την Πρωτομαγιά για να ξεκινήσει… την προθέρμανση και έχει ήδη προγραμματίσει το μεγάλο του opening party στις 30/05 με live των Smokey Bandits, αλλά και DJ set από τους Cj Jeff και Thodoris Triantafillou. Πληροφορίες: Bolivar Beach Bar, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος, 697 0367684, www.facebook.com/BolivarBeachBar.

W Nightclub

Το W μεταφέρθηκε στο χώρο του BED, στον Αστέρα Γλυφάδας και εκεί υποδέχεται τους επισκέπτες του σε διαφορετικά επίπεδα: prive area, dance stage, αλλά και χώρος δίπλα στην πισίνα. Πιστό στο ραντεβού του, το φαντασμαγορικό SHOW ME LOVE party θα διεξάγεται κάθε Πέμπτη. Το W έχει ήδη ανοίξει τις πόρτες του από τις 12 Απριλίου. Πληροφορίες: Λεωφόρος Ποσειδώνος 58, Γλυφάδα, 6949842656, www.facebook.com/Wnightclub.gr.