Διπλό dubstep μουσικό event στο Bios

diplo-dubstep-mousiko-event-sto-bios

O παραγωγός και dj από το Bristol, Parker

ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Ένα πλούσιο μουσικά σαββατόβραδο θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στο Bios, με δύο γνωστά και ξεχωριστά ονόματα στο ισόγειο και στο υπόγειο του γνωστού πολυχώρου, με fun και dubstep ήχους.

Η δημιουργική ομάδα του Bios σε συνεργασία με τους Fresh Things First και τους Yeah Boy! παρουσιάζει ένα διπλό event στο ισόγειο και στο υπόγειο του Bios, το Σάββατο 19 Μαρτίου. Στο ισόγειο οι Υeah Boy! υποδέχονται τον Βρετανό Parker σε ένα funk, hip-hop και χορευτικό βράδυ, ενώ στο υπόγειο του Bios οι Fresh Things First παρουσιάζουν τον Kromestar, έναν από τους ατμοσφαιρικούς dubstep παραγωγούς του Λονδίνου, με τον MC Sun Of Selah στο μικρόφωνο να μετατρέπει την ενέργεια του μπάσου σε λέξεις.

O Parker είναι ένας παραγωγός και dj από το Bristol που του αρέσει να πειραματίζεται με το glitch hip-hop, το funk αλλά και το dubstep, με καταπληκτικά αποτελέσματα στα decks, αλλά και στην παραγωγή. Γνωστό τον έκανε η dubstep έκδοση του «It’s a man’s world» του James Brown, την οποία ακολούθησε μία σειρά από κλαμπ επιτυχίες που τον έκαναν ευρύτερα γνωστό, ενώ η παρουσία του σε μερικά από τα μεγαλύτερα μουσικά φεστιβάλ, όπως το Glastonbury, το Shambhala, το Big Chill και το Bestival τον κατατάσσουν στους dj που εκτοξεύουν την διάθεση του κοινού σε κάθε σετ του.

Ο Κromestar έρχεται από το Λονδίνο και είναι από τα μεγαλύτερα ονόματα της dubstep σκηνής σήμερα, με αρκετές σημαντικές κυκλοφορίες σε κάποια από τα δισκογραφικά labels με την μεγαλύτερη επιρροή στο είδος. Είναι γνωστός για τις ξεχωριστές, σύνθετες και ακριβείς μουσικές παραγωγές του, αλλά και για τις μίξεις του ως DJ, καθώς έχει εμφανιστεί σε πάρα πολλά σόου και έχει περιοδεύσει ανά τον κόσμο δημιουργώντας πάντα τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο MC Sun Of Selah κατάγεται από το Ανατολικό Λονδίνο και είναι από τα σχετικά καινούρια, αλλά ελπιδοφόρα ονόματα της dubstep κοινότητας. Πλέον, ασχολείται και με την παραγωγή και το djing, επιμελούμενος μάλιστα και το δικό του ραδιοφωνικό σόου στον Sub FM και στον React FM.

O Κromestar, ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της dubstep σκηνής

Πληροφορίες: Bios, Πειραιώς 84, 210 3425335, στις 11 μ.μ., είσοδος 6 ευρώ.