Ο Βρετανός dj Nick Warren στα decks του Blend

o-bretanos-dj-nick-warren-sta-decks-tou-blend

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Ένας από τους πιο δημοφιλείς Βρετανούς djs με τεράστια δισκογραφία και χιλιάδες θαυμαστών, έρχεται για να προσφέρει μία μοναδική χορευτική εμπειρία.

Ο dj Nick Warren των Way Out West και ένας από τους σημαντικότερους house/progressive djs στον κόσμο, έρχεται στην Ελλάδα αυτό το Σάββατο 19 Μαρτίου στο club Blend. Μαζί του στα decks θα είναι ο Ανδριανός Παπαδέας.

Η μουσική που προέρχεται από τον Nick Warren είναι το τέλειο club mix με τα ρυθμικά percussions και έντονη μουσικότητα, εκρήγνυται μέσα από τα ηχεία, ταξιδεύοντας όλους με την μελωδία και τους παρασύρει μέσα στον ήχο. Ζώντας στο Bristol, έπαιζε μουσική για μερικά χρόνια, πριν αποκτήσει την δική του club βραδιά και τελικά να τραβήξει την προσοχή των Massive Attack, που του ζήτησαν να περιοδεύσει μαζί τους στην Αμερική.

Διαθέτει την κατάλληλη εμπειρία και ξέρει πώς να χειρίζεται ένα club, και ένα πλήθος, παραδίδοντας ξανά και ξανά μουσικά μαθήματα.Ο ήχος του είναι εντελώς μοναδικός, προέρχεται με τη σφυρηλάτηση σχέσεων με πάρα πολύ καλούς παραγωγούς σε όλο τον κόσμο, τα περισσότερα κομμάτια από το σετ του προέρχονται από νέα ταλέντα που δεν έχουν ακόμα υπογράψει με δισκογραφικές.

Η αγάπη του για τη μουσική και η σταθερότητα την οποία παρουσιάζει στη καριέρα του τον έχουν κάνει μοναδικό. Όσοι παρευρεθούν στο μοναδικό του dj set πρέπει να είναι προετοιμασμένοι ότι θα χορέψουν μέχρι τελικής πτώσεως.

Πληροφορίες: Blend, Αριστοφάνους 22 Ψυρρή, 211 2215122, στις 12 μ.μ., είσοδος 15 ευρώ (μέχρι τη 1 π.μ., με ένα ποτό), 25 ευρώ (μετά τη 1 π.μ., με ένα ποτό).