Ένας από τους πιο δημιουργικούς djs σε μια άκρως χορευτική βραδιά

enas-apo-tous-pio-dimiourgikous-djs-se-mia-akros-xoreutiki-bradia

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Οι ομάδες Sally Spektra και Κορμοράνος συνεργάζονται για πρώτη φορά σε κοινή διοργάνωση και προσκαλούν τον CFCF από το Μόντρεαλ σε μία άκρως χορευτική βραδιά στο Skull Bar.

Ένας από τους πιο δημιουργικούς νέους παραγωγούς του Καναδά, ο CFCF, αλλά και οι τέσσερις residents των Sally Spektra και του Κορμοράνου, (Blue Lagoon, D.J. Girl, d:tek και Tareq) θα βρίσκονται σε μεγάλο κέφι στα decks του Skull Bar, το Σάββατο 19 Μαρτίου.

Τον Καναδό CFCF τον γνωρίσαμε γύρω στο 2008 με τα χαρακτηριστικά του remix σε ονόματα όπως οι Sally Shapiro, The Presets και Health. Ο Μichael Silver όπως είναι το πραγματικό του όνομα, ξεκίνησε την ενασχόλησή του με τη μουσική από μικρό παιδί, γράφοντας κομμάτια κλεισμένος στο δωμάτιό του, συνέχισε με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες κι εκλεκτικές ραδιοφωνικές εκπομπές σε τοπικούς σταθμούς αλλά και μια σειρά πάρτι με τον εύγλωττο τίτλο Dance Dance Dance, καταλήγοντας σε αλλεπάλληλα remixes και επιλεγμένες εμφανίσεις εντός κι εκτός Αμερικής.

Οι Sally Spektra δημιουργήθηκαν στις αρχές του 2010, όταν οι D.J. Girl ,Tareq (dj, performer και τραγουδιστής, κυκλοφόρησε πρόσφατα τον πρώτο του δίσκο για την Undo Records) και d:tek αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους σε κάτι καινούργιο. Ίδρυσαν τη δική τους μηνιαία σειρά με τίτλο The House Of Spektra και έπαιξαν μαζί με πολλούς γνωστούς djs σε βραδιές σαν τις Yes It Does!! Sure It Does!! και Bedazzler.

Πληροφορίες: Skull Bar, Λάμπρου Κατσώνη 11, Νεάπολη Εξαρχείων, στις 11 μ.μ., είσοδος 8 ευρώ (με ποτό ).