House set από τον αγαπημένο Έλληνα dj του εξωτερικού Nick Varon

house-set-apo-ton-agapimeno-ellina-dj-tou-eksoterikou-nick-varon

ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2011

Ένας από τους πλέον αναγνωρισμένους και αγαπημένους Έλληνες DJs του εξωτερικού, ο Nick Varon καταλαμβάνει τα decks του bar Copa την Παρασκευή 25 Μαρτίου για να παρουσιάσει ένα χορευτικό progressive house set.

O Nick Varon δεν θα είναι μόνος στα decks του Copa καθώς οι dpen και Nikos Nenes θα ντύσουν τη βραδιά μουσικά, ενώ στο 2ο stage θα παίξουν Tech House μουσική οι DJs της ομάδας Get Connected .

Jazz, rock, πιάνο και κιθάρα ήταν τα πρώτα γνώριμα χαρακτηριστικά στον μουσικό κόσμο του Nick Varon, μέσα από τα οποία διαμορφώθηκε η μουσική του παιδεία. Ο χώρος όμως της ηλεκτρονικής μουσικής ήταν εκείνος που τον κέρδισε ολοκληρωτικά.

Η πρώτη του επαφή με το ευρύ κοινό σε επαγγελματική πλέον μορφή έγινε το 2003 στο club Venue, όπου ο Nick, με το ψευδώνυμο Pitchi, έγινε μέλος του resident team του club.

Το 2006 παρουσίασε το δικό του project «STAY LOUD» στο θρυλικό μικρό Mercedes στην Γλυφάδα. Στη συνέχεια, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου συνεργάστηκε με τον Hernan Cattaneo και απέκτησε πια διεθνή χαρακτήρα.

Ως πιο πρόσφατο σημείο αναφοράς των εμφανίσεων του στην αμερικανική ήπειρο αποτελεί εκείνη στο πλαίσιο του WMC (WINTER MUSIC CONFERENCE 09) στο Miami της Florida, μαζί με τους Hernan Cattaneo & Darren Emerson στο club Shine.

Πλέον, ο Nick Warren κατατάσσει τον Nick Varon «μέσα στους τρεις αγαπημένους του djs ανά τον κόσμο και τον χαρακτηρίζει υποτιμημένο σε σχέση με την αξία του, ενώ ο Sharam των Deep Dish επισημαίνει ότι η δομή και η προσωπικότητα των Dj sets του αποτελούν πρόκληση ακόμα και για εκείνον.

Πληροφορίες: Copa, Κεραμεικού 116 & Ιεράς Οδού Γκάζι, 210 8065842, είσοδος ελεύθερη.