Η Βασιλική Καρακώστα ξεδιπλώνει ξανά την «Κουρελού» της
Η νεαρή ερμηνεύτρια επιστρέφει στις ζωντανές εμφανίσεις και παρουσιάζει τη δική της γιορτή, σε μια μουσική παράσταση με τίτλο «Κουρελού».
Η Βασιλική Καρακώστα προγραμματίζει να εμφανιστεί για δύο βράδια στο club του Σταυρού του Νότου, την Κυριακή 27 και 3 Απριλίου, για να ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια, από τον δίσκο της αλλά και παλιά αγαπημένα.
Η Καρακώστα θα ξεδιπλώσει και πάλι την «Κουρελού» της, όπως είναι το όνομα της παράστασης και με τη βοήθεια αγαπημένων τραγουδιών, θα ξεκινήσει τη γιορτή.
Με τη βοήθεια αξιόλογων μουσικών που θα τη συντροφεύουν, θα ερμηνεύσει καινούργια και παλιότερα τραγούδια, παραδοσιακά, δημοτικά και λαϊκά, ενορχηστρωμένα και ερμηνευμένα με αγάπη και απλότητα.
Μαζί της σε αυτές τις δυο παραστάσεις, θα εμφανιστούν εμβόλιμα αγαπημένοι φίλοι της, οργανοπαίκτες και τραγουδιστές, όπως ο Ζακ Στεφάνου, ο Λεωνίδας Μπαλάφας, η Μαρία Παπαγεωργίου, το σύνολο πνευστών από τη Ρουμανία Fanfara Transilvania και άλλοι.
Πληροφορίες: Σταυρός του Νότου, Φραντζή και Θαρύπου 35-37, Νέος Κόσμος, 210 9226975, 210 9239031, στις 10.30 μ.μ., είσοδος 12 ευρώ.







