Η ελληνική μουσική σκηνή παίζει σήμερα δυνατά

imam-baildi
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 30 ΜΑΙΟΥ 2014

Σήμερα Παρασκευή 30 Μαΐου, η ελληνική μουσική σκηνή έχει την τιμητική της, με Imam Baildi, Υπόγεια Ρεύματα, τον μοναδικό Ζωρζ Πιλαλί και το underground festival Let me Know!

Οι Imam Baildi ξεκινούν σήμερα την καλοκαιρινή τους περιοδεία, από το ρυθμός Stage, με την πρώτη γιορτή της σεζόν. Οι μελωδίες του ‘40, του ‘50 και του ‘60 φτάνουν στο σήμερα και τα βαλκανικά πνευστά απογειώνουν τη διάθεση, μαζί με τον εκρηκτικό MC Yinka και τη νοσταλγική φωνή της Ρένας Μόρφη.

Πληροφορίες: Ρυθμός Stage, Μαρίνου Αντύπα 38, Ηλιούπολη, 210 9750060, στις 10.30 μ.μ., είσοδος12 € (με μπύρα ή κρασί).

Ο Ζωρζ Πιλαλί και η Soufra Band ανεβαίνουν στο Stage Volume 1, για να παρουσιάσουν το έργο «Θεήλατοι». Με το μοναδικό σατιρικό του χιούμορ ήταν αυτός που σύστησε τη ροκ σάτιρα στο ελληνικό κοινό, συνδυάζοντας μοναδικές κιθαριστικές ικανότητες με ανεπανάληπτο χιούμορ. Σήμερα, θα βρίσκεται on stage για μία βραδιά.

Πληροφορίες: Stage Volume 1, Αγ. Ελεούσης 3 & Κακουργιοδικείου, Μοναστηράκι, 2103232132, είσοδος 12€.

Τα Υπόγεια Ρεύματα συνεχίζουν τη γιορτή τους με τη μουσική τους παράσταση «20 – 14» και φτάνουν για πρώτη φορά στον Πειραιά σήμερα, και πιο συγκεκριμένα στο Passport. Κλείνοντας τα 20 χρόνια παρουσίας τους στην ελληνική ροκ σκηνή, καλούν τους φίλους τους, σε ένα μεγάλο πάρτι, γεμάτο με εικόνες, τραγούδια, στιγμές και λέξεις. Μαζί τους στο Passport θα είναι και οι Jumping Judas, 9mm και Countdown.

Πληροφορίες:  PassPort - Xώρος Πολιτισμού, Kαραϊσκου 119 - Πλατεία Κοραή, Πειραιάς, 2104296401, είσοδος 10 ευρώ (με μπύρα-κρασί).

Τέλος, σήμερα και αύριο γιορτάζει η underground μουσική σκηνή της πόλης μας, στο Let Me Know! Festival, σε έξι διαφορετικά σημεία του κέντρου, με έξι δυνατά live. Δύο γκρουπ θα εμφανίζονται live παράλληλα σε διαφορετικά σημεία και στο τέλος με τη σειρά τους κατευθύνουν το κοινό, να επισκεφτεί το τρίτο σημείο, όπου με το τρίτο live κλείνει η ημέρα. Τα γκρουπ που συμμετέχουν φέτος είναι τα Duoyo, Kid Flicks, Fundracar, Rita Mosss, The Mighty N και Direct Connection.

Πληροφορίες: www.letmeknow.gr